Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Η ... γωνιά του "Προέδρου" !

Ο … MVP της χρονιάς !

Αγαπητέ φίλε Βαγγέλη (Πλεξουσάκη) σου ευχόμαστε από καρδιάς χρόνια πολλά για την εορτή σου. Η προσφορά σου τα δύο τουλάχιστο τελευταία χρόνια σε όλα το φάσμα του μπάσκετ της Κρήτης είναι πάρα πολύ μεγάλη και σίγουρα κερδίζεις επάξια τον τίτλο του … MVP της χρονιάς στο νησί μας.

Το τραπέζι

Φίλε Μανόλη βλέπω να ακυρώνεται ... το τραπέζωμα λόγω … διαφωνίας χαρακτήρων !!!

Μας έβαλαν τα γυαλιά

Paul, πάλι μας έβαλαν τα γυαλιά στον Εργοτέλη ! Την είδες την εκδήλωση που διοργάνωσαν για τους Παμπάιδες Α οι γονείς των παιδιών ;

Αλλαγή σκυτάλης στον ΟΦΗ !

Νέα σελίδα από σήμερα (25-3-09) λοιπόν στον ΟΦΗ. Δύσκολη και για εμάς ημέρα. Πήραμε το πρωί την τελευταία συνέντευξη του Στέφανου Δέδα στο Ηράκλειο και το απόγευμα την πρώτη συνέντευξη του Γιώργου Βόρβορου σαν νέου προπονητή στην ομάδα του Ηρακλείου. Ο Στέφανος Δέδας πάντως δήλωσε πικραμένος με τους δημοσιογράφους του Ηρακλείου, αφού όπως είπε συνήθως υπερτόνιζαν τα αρνητικά σημεία της ομάδας. Από την άλλη ο Γιώργος Βόρβορος μας έδωσε την εικόνα ενός συγκροτημένου νέου ανθρώπου που φαίνεται να έχει όρεξη για δουλειά.

Τελικός : Ανδρών “Ηρακλείου” – Νέων Ανδρών “Εργοτέλη” !!!

Στο μέτωπο του τελικού του πρωταθλήματος Ανδρών Κρήτης τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ άσχημα για τον Εργοτέλη στο πιο κρίσιμο σημείο. Ο τραυματισμός του Ηλία Λεκάκου στο πόδι αποδείχθηκε δυστυχώς τελικά πολύ σοβαρός (μηνίσκος και χιαστούς) και από ότι φαίνεται τέλειωσε για αυτόν η χρονιά, ενώ υπάρχει δυστυχώς η πιθανότητα να υπάρξει πρόβλημα και στην συνέχεια. Ο Ανδρέας Παναγιωτάκης σίγουρα δεν παίζει στους υπόλοιπους αγώνες αφού η εγχείριση που έκανε (σκωληκοειδίτιδα) θέλει χρόνο για να επουλωθεί. Και το κακό τρίτωσε με τον σοβαρό τραυματισμό του Πέππα στο γόνατο στην προπόνηση. Θα έχουμε από ότι φαίνεται λοιπόν ένα τελικό ανάμεσα στην ομάδα Ανδρών του Ηράκλειο και την ομάδα Νέων Ανδρών του Εργοτέλη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: