Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Νίκος Γιαλιτάκης : Ο Εργοτέλης θα είναι ο Πρωταθλητής !


Νίκος Γιαλιτάκης - μέλος Επιτροπής Μπάσκετ του Εργοτέλη (24-3-09)

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση εφ’ όλης της ύλης είχαμε με τον υπεύθυνο τύπου και μέλος της Επιτροπής Μπάσκετ του Εργοτέλη Νίκο Γιαλιτάκη στην ραδιοφωνική εκπομπή “Το Μπάσκετ στην Κρήτη” στον Athletic Radio 104.2 fm.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του Νίκου Γιαλιτάκη :

… Μια απόφαση για αλλαγή προπονητή είναι πάντα δύσκολη και ιδιαίτερα στα μέσα των ημιτελικών. Πήραμε το ρίσκο σαν επιτροπή και προχωρήσαμε σε αλλαγή και αν και κάποιοι μας χλεύασαν, εκ του αποτελέσματος η κίνηση αυτή αποδείχθηκε σωστή.
… Δεν ανησύχησα ποτέ στο τρίτο παιχνίδι με τον Χερρονάσιο γιατί έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες της ομάδας μου και στις μεγάλες δυνατότητες τους.
… Σήμερα ο Ηλίας Λεκάκος έκανε μαγνητική τομογραφία και το αργότερο αύριο θα ξέρουμε το μέγεθος του προβλήματος από τον πρόσφατο τραυματισμό στο πόδι του. Πολύ μεγάλη είναι και η απώλεια του Ανδρέα Παναγιωτάκη.
… Ο Γιώργος Κατραχούρας και ο Μιχάλης Καμπίτσης θωράκισαν με την παρουσία τους ο τρίτο παιχνίδι με τον Χερρονάσιο και έδωσαν ρεσιτάλ διαιτησίας.
… Η φιλοξενία που είχε ο Εργοτέλης από κάποιους ανθρώπους του Χερρονάσιου ήταν άριστη
Θα αποδεχτούμε τον "κλάδο ελαίας" που προσέφερε το Ηράκλειο και θα παραβρεθούμε στο τραπέζι που θα παραθέσουν στους δύο φιναλίστ του Πρωταθλήματος Ανδρών Κρήτης, αν και καλό θα είναι αυτές οι κινήσεις – προτάσεις να γίνονται για όλα τα θέματα που αφορούν το μπάσκετ στην Κρήτη.
Δεν ξέρω το αποτέλεσμα των αγώνων με το Ηράκλειο, αλλά σίγουρα Πρωταθλητής Κρήτης για την περίοδο 2008-9 θα είναι ο Εργοτέλης.
… Οι παρεμβάσεις του δημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη είναι καθημερινές και συνεχής για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας αλλά και γενικότερα στην Κρήτη. Σίγουρα τόσο εγώ όσο και ο Κώστας Βαρδαβάς θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας από τις θέσεις που βρισκόμαστε να βοηθήσουμε στην χρήση από τους συλλόγους όλων των κλειστών γηπέδων του νομού μας....

Δεν υπάρχουν σχόλια: