Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

ΟΦΗ : Οι τελευταίες εξελίξεις ...


Δεν σκέφτονται τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη στον Πιερικό Αρχέλαο κόντρα στον ΟΦΗ, αυτή την Κυριακή. Ο κόσμος αναμένεται για ακόμα μία φορά να γεμίσει το γήπεδο και να υποστηρίξει την ομάδα όπως κάνει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Σε δηλώσεις του, ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Γαλάνης τόνισε πως για να έρθει η νίκη πρέπει οι παίκτες του να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό: "Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας με τον ΟΦΗ και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τη επίτευξη του στόχου μας. Περιμένουμε τη θετική αντίδραση όλων. Από τους φιλάθλους, περιμένουμε και πάλι να μας συμπαρασταθούν, γιατί δίνουν περίσσια ενέργεια στην ομάδα μας". (πηγή : www.basketblog.gr)

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες του www.superbasket.gr, σήμερα έγινε σύσκεψη στην ΕΟΚ για τα επεισόδια και τις ενστάσεις των δύο ομάδων και αναμένεται η απόφαση σύντομα.

Τέλος όπως αναμενόταν δόθηκε στην δημοσιότητα (youtube) βίντεο με τα τελευταία λεπτά του αγώνα ΟΦΗ – Ίκαρος Καλλιθέας, όπου δυστυχώς φαίνονται πολύ καθαρά το επεισόδια που έγιναν μέσα στο γήπεδο δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα (φωτοβολίδα, εισβολή φιλάθλων κλπ). Μάλιστα στην δημοσιοποίηση του βίντεο αναφέρονται και τα παρακάτω καθόλου κολακευτικά σχόλια : "Εγκληματικά επεισόδια στο κλειστό του ΟΦΗ στη Κρήτη στον αγώνα με τον Ίκαρο Καλλιθέας για την Β Εθνική κατηγορία. Εξασφαλίσαμε τα τελευταία λεπτά του επεισοδιακού αγώνα με σκοπό να προστατεύσουμε το Ελληνικό Μπάσκετ που ήδη μετράει τις πληγές του από την συνεχόμενη βία. Ως πότε θα γυρνάμε πλάτη σε αυτά τα "φαινόμενα" βίας στην Ελλάδα; Το παρακάτω βίντεο δεν το σχολιάζουμε καθώς μιλάει ξεκάθαρα από μόνο του. Τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ΟΦΗ - Ίκαρος Καλλιθέας 5 τραυματίες, υλικές ζημιές (καμένο παρκέ για παράδειγμα) και κανένας υπόλογος σε όλα αυτά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: