Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Μεγάλες διοργανώσεις στην Κρήτη.


Αρκετά e-mail λάβαμε από φίλους για το σχόλιο μας (προηγούμενη ανάρτηση) που αφορούσε τον χαμό που γίνεται με τα εισιτήρια στην Ξάνθη για το All Star Game του ΕΣΑΚΕ. Δημοσιεύομε παρακάτω ένα από αυτά :

" .... Αγαπητέ πρόεδρε, σε σχολιασμό του άρθρου για το στην Ξάνθη, θα ήθελα να σου θυμίσω, ότι μια φορά έγινε μεγάλη διοργάνωση στο Ηράκλειο, (τελικός κυπέλλου) και όλοι (ΕΟΚ, τοπικοί φορείς, αστυνομία, ΕΚΑΣΚ) έκαναν τα πάντα για να μη το παρακολουθήσουμε! Πότε με αλλαγή γηπέδου, μόνο με προσκλήσεις, απαγορεύεται η είσοδος και άλλα πολλά! Σε παράφραση της παροιμίας " δεν φταίει μόνο ο λαός, φταίει και ο λυράρης!" ... "

Νομίζουμε ότι η Κρήτη διψάει για μεγάλες διοργανώσεις, που είναι πάντα ένας μεγάλος κράχτης για προσέλκυση του κόσμου. Πρέπει να κινηθούμε προς τα εκεί και συγχρόνως να προσελκύσουμε παιδιά από τα σχολεία. Στην εκδήλωση για τα ΑΜΕΑ το Λίντο γέμισε ασφυχτικά από μαθητές και φθάσαμε να μείνουν έξω από το γήπεδο πολλά παιδιά. Στο τελικό των Γυμνασίων υπήρχαν και πάλι σαν θεατές πολλοί μαθητές. Σε λίγο θα λειτουργήσει το κλειστό στα Δύο Αοράκια χωρητικότητας 4.500 θέσεων με υπερσύχρονα μέσα για τους δημοσιογράφους. Έχουμε λοιπόν τον χώρο και την όρεξη. Το θέμα είναι πως θα φέρουμε στο Ηράκλειο και στην Κρήτη μεγάλες διοργανώσεις. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν η Εθνική Ανδρών έπαιζε στα Δύο Αοράκια ; Δεν θα μπορούσαμε για παράδειγμα ένα οργανώναμε και να καθιερώναμε ένα διεθνές ετήσιο τουρνουά με την συμμετοχή της Εθνικής ; Φέτος για παράδειγμα η Εθνική ομάδα θα συμμετάσχει τον Αύγουστο σε δύο διεθνή τουρνουά που θα γίνουν στην Αθήνα και ένα στην Σλοβενία ενόψει του Πανευρωπαϊκού της Πολωνίας τον Σεπτέμβρη.Και επειδή σήμερα οι δημόσιες σχέσεις παίζουν τεράστιο ρόλο στον Αθλητισμό θα βοηθούσε πολύ αν είχαμε ένα μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: