Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Βασίλης Ξημέρης - ΟΦΗ : "δεν θέλω να ξαναδώ τέτοια εμφάνιση στο γήπεδο μας" - Στέφανος Δέδας : θα παλέψω για την άνοδο στην Α2

Δηλώσεις Βασίλη Ξημέρη

Τη στήριξη του στο πρόσωπο του Στέφανου Δεδα, ξεκαθάρισε ο Βασίλης Ξημερης στην συνάντηση που είχε μαζί του σήμερα το πρωί, μετά την χθεσινή ήττα που είχε η ομάδα μπάσκετ από τον Δούκα στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου. «Η προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν συνεχίζεται. Η ομάδα παραμένει μέσα στο στόχο της και θα παλέψουμε για αυτόν μέχρι το τέλος» τόνισε ο κ. Ξημερης, που έκανε λόγο «για απαράδεκτη εμφάνιση» στον αγώνα με το Δούκα και έστειλε μήνυμα στους παίκτες ότι «όσοι δεν μπορούν να αντέξουν την πίεση του στόχου ανόδου που έχει θέσει ο ΟΦΗ να μας το δηλώσουν για να δούμε τι θα κάνουμε με την περίπτωση τους». Ο κ.Ξημερης τόνισε στον κ.Δεδα ότι «δεν θέλω να ξαναδώ τέτοια εμφάνιση στο γήπεδο μας. Πικράναμε και πάλι τον κόσμο που έρχεται και μας στηρίζει» και τόνισε ότι το προσεχές παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας «πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία για να μην έχουμε προβλήματα».

Δήλωση Στέφανου Δέδα

Ο Στέφανος Δέδας έκανε στο "http://kretaworldbasket.blogspot.com/" την παρακάτω δήλωση :

"Προπονητές και παίκτες παραμένουμε ενωμένοι μετά από την άτυχη στιγμήμε τον Δούκα. Ανεξάρτητα από το χθεσινό αποτέλεσμα, το ματς τη Κυριακής με τον Ίκαρο Καλλιθέας παραμένει κομβικό. Ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα μας στηρίξει και πάλι και κρατάμε το γεγονός ότι μετά το παιχνίδι μας χειροκρότησε και μας έδωσε το χέρι, δείγμα του ότι βλέπει την προσπάθεια που κάνουμε. Εξάλλου δεν πρέπει να αμελήσουμε ότι είμαστε μέσα στην προνομιούχα τριάδα και από εδώ και πέρα εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς και μόνο τι θα γίνει στην συνέχεια. Θα προσπαθήσω μαζί με τους παίκτες μου να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη της διοίκησης και υποσχόμαστε ότι την Κυριακή το απόγευμα ο κόσμος θα φύγει χαμογελαστός από το γήπεδο. Παρά την απογοήτευση θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για την άνοδο της ομάδας μου στην Α2, πράγμα που είναι και ο στόχος της διοίκησης του ΟΦΗ".

Ο Λυκογιάννης στον Ίκαρο Καλλιθέας

πηγή : www.basketblog.gr

Όλες αυτές τις ημέρες οι ιθύνοντες της ομάδας της Καλλιθέας… έψηναν τον προπονητή του Σπόρτιγκ και τελικά ο τελευταίος πήρε την απόφαση να "μετακομίσει" στον Ίκαρο. Να αναφέρουμε πάντως πως η ήττα στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Αρκαδικό ήταν ακόμη ένα στοιχείο που έκανε τον Άρη Λυκογιάννη να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση, καθώς οι ελπίδες του Σπόρτιγκ για παραμονή στη Β’ Εθνική κατηγορία είναι απειροελάχιστες.Πλέον, ο Έλληνας τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει σε μια ομάδα που έχει σαφώς υψηλότερους στόχους από τον Σπόρτιγκ. Οι επόμενες αγωνιστικές που ακολουθούν είναι κρίσιμες για τον σύλλογο της Καλλιθέας, καθώς όλοι στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να αγωνίζονται την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2, Αυτό μόνο εύκολο δεν είναι και ο Άρης Λυκογιάννης το γνωρίζει καλύτερα από όλους. Γι' αυτόν τον λόγο σκύβει το κεφάλι και πιάνει αμέσως δουλειά… "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε ένα τόσο οργανωμένο σωματείο, όπως ο Ίκαρος, αλλά τώρα δεν μπορώ να πω τίποτε περισσότερο. Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τα λόγια και να πέσουμε με τα μούτρα στη δουλειά, γιατί έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο έργο", ήταν τα λόγια του Άρη Λυκογιάννη, ο οποίος παράλληλα ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Σπόρτιγκ για τη συνεργασία τους την τρέχουσα περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: