Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Εργοτέλης : Να ξεκινήσει η τελική φάση με το Ηράκλειο στις 4-4-09. ... Αντιδρά το Ηράκλειο ... Ευχαριστήριο για τον αγώνα με τον Χερρονάσιο !



Η Επιτροπή Μπάσκετ του Εργοτέλη με Δελτίο Τύπου ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του τρίτου αγώνα με τον Χερρονάσιο για την ημιτελική φάση του Πρωταθλήματος Ανδρών Κρήτης. Επίσης υπέβαλλε σήμερα το μεσημέρι αίτημα στην ΕΚΑΣΚ για να ξεκινήσει η τελική φάση με το Ηράκλειο το Σάββατο 4-4-03. Σύμφωνα με πληροφορίες το Ηράκλειο δεν αποδέχεται το αίτημα του Εργοτέλη και προτείνει ο πρώτος αγώνας να γίνει την Δευτέρα 30-3-09 στο Λίντο, αφού το Σαββατοκύριακο 28-29/3 υπάρχουν αγώνες τραμπολίνο στο Λίντο και καράτε στην Αλικαρνασσό. Από την άλλη πάλι όμως, όπως υποστηρίζουν παράγοντες του Εργοτέλη, την Κυριακή 29-3-09 για το Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών ο Εργοτέλης παίζει στα Χανιά με τον Κύδων και το Ηράκλειο με τον ΑΓΟΡ στην έδρα του, γεγονός που σημαίνει ότι αρκετοί παίκτες και των δύο ομάδων θα πρέπει να παίξουν δύο παιχνίδια μέσα σε δύο ημέρες. Επίσης θυμίζουμε ότι την Τετάρτη 1-4-09 παίζει η Εθνική Ελλάδος με το Ισραήλ στο Παγκρήτιο. Να σημειωθεί πάντως ότι στην προκήρυξη δεν αναφέρεται πόσο χρονικό διάστημα μεσολαβεί ανάμεσα στις τέσσερεις φάσεις που έχει χωριστεί το Πρωτάθλημα Ανδρών Κρήτης 2008-9.

Αναλυτικά το Δελτίου Τύπου του Εργοτέλη αναφέρει :


Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. «Forum – Εργοτέλης» με αφορμή τον τρίτο Ημιτελικό Αγώνα για το Πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΚ μεταξύ της ομάδας μας και του Χερρονασίου θα ήθελε να ευχαριστήσει :



Τους κ.κ. Κατραχούρα & Καμπίτση για την άριστη διαιτητική τους παρουσία στο γήπεδο, σ’ μία κρίσιμη και έντονη αναμέτρηση και να τονίσουμε ότι τέτοιες Διαιτησίες κοσμούν, αναβαθμίζουν και κυρίως θωρακίζουν το Μπάσκετ συνολικότερα.

Τα περισσότερα μέλη της Διοίκησης του Χερρονασίου
για την βοήθεια τους σε ότι ζητήσαμε από πλευράς υλικού. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η πλειοψηφία αυτών δεν επικροτούν την ανάμειξη κάποιων άλλων συναδέλφων τους στα επεισόδια και να ευχαριστήσουμε μεμονωμένα αυτούς που βοήθησαν από κοινού μ’ εμάς ώστε τα αισχρότατα επεισόδια των οπαδών της Χερσονήσου (κινήθηκαν εναντίον μικρών παιδιών) να μην πάρουν μεγαλύτερη έκταση και το χειρότερο αρνητική κατάληξη.

Τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚ που εξασφάλισαν με δική τους επικοινωνία και ετοιμότητα την παρουσία, αστυνομικών δυνάμεων στο γήπεδο, οι οποίες «δυστυχώς» αποδείχτηκαν απαραίτητες για την ομαλή έκβαση της αναμέτρησης

Τέλος αλλά περισσότερο απ’ όλους, τα μέλη του Συνδέσμου Φίλων Εργοτέλη « Daltons - Αlternatives » αλλά και όλους τους απλούς φιλάθλους του Εργοτέλη που μαζικά βοήθησαν την ομάδα μας για την μεγάλη νίκη. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η εργοτελίτικη αξιοπρέπεια και αθλητικής τους παιδεία απεδείχθη κομβική στο να μη συνεχιστούν τα επεισόδια και οι επιθέσεις που δέχτηκαν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: