Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Γ' Εθνική : ώρα για στραβοπάτημα της Ελευσίνας ;


Με τον αγώνα ανάμεσα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και τον Πανελευσινιακό να είναι αυτός που ξεχωρίζει, διεξάγεται αύριο η 23η αγωνιστική. Το συγκρότημα του Γιώργου Σκαραφίγκα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας...
Οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν πάντως καθόλου εύκολο έργο, καθώς η ομάδα του Νίκου Χρυσόγελου είναι εξαιρετικά δυνατή στην έδρα της και μπορεί να κάνει τη... ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Εκτός έδρας αγωνίζεται και η Ιεράπετρα που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ζωγράφου σε ένα ματς που σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολος σύμφωνα με τις τελευταίες εμφανίσεις των γηπεδούχων. Η Λιβαδειά αντίθετα αναμένεται να πάρει σχετικά εύκολα τους δύο βαθμούς της νίκης, αφού υποδέχεται στην έδρα της τον Φιλαθλητικό που έχει ήδη υποβιβαστεί.

Δύσκολο είναι το έργο του ΠΑΟ Δειλινών που αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Ψυχικό, ωστόσο η ομάδα της Κρήτης θα τα δώσει όλα, προκειμένου να μπορέσει να ελπίζει στη συνέχεια για την παραμονή. Για την παραμονή της θα παλέψει και ο Ιωνικός Νικαίας που δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στην Κηφισιά, ενώ ο Ιωνικός Ν. Φιλ. αντιμετωπίζει μακριά από το... σπίτι του τον Μίλωνα. Τέλος ο Ιπποκράτης Κω υποδέχεται την Προοδευτική με τους φιλοξενούμενους να θέλουν περισσότερο τη νίκη για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο Νότου: Λιβαδειά – Φιλαθλητικός, Ψυχικό – Δειλινά, Κηφισιά – Ιωνικός Νίκαιας, Μίλωνας – Ιωνικός Ν. Φ., Ζωγράφου – Ιεράπετρα, Κρόνος Αγ. Δημητρίου – Πανελευσινιακός, Ιπποκράτης – Προοδευτική.

Η βαθμολογία (σε 22 αγώνες): Πανελευσινιακός 40, Ιεράπετρα 39, Λιβαδειά 37, Κρόνος Αγ. Δημητρίου 37, Ψυχικό 36, Κηφισιά 35, Μίλωνας 33, Προοδευτική 32, Ιωνικός Ν. 31, Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας 31, ΠΑΟ Δειλινών 30, Ιπποκράτης 28, Ζωγράφου 27, Φιλαθλητικός 26.

Δεν υπάρχουν σχόλια: