Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Επιστολή καταπέλτης του Εργοτέλη στο Ηράκλειο !!!

Επίστολή καταπέλτη έστειλε ο Εργοτέλης προς την Επιτροπή Μπάσκετ του "Ηράκλειο". Τα δικά μας σχόλια περιττεύουν αφού στην επιστολή γίνεται λόγος για όλα και για όλους !!! Η επιστολή κοινοποιείται στην ΕΚΑΣΚ, σους Συνδέσμους Διαιτητών και Κριτών Κρήτης και στους συντάκτες του αθλητικού ρεπορτάζ.

ΘΕΜΑ : Απάντηση στην Πρόσκληση για Δείπνο

Κύριοι Συνάδελφοι,

Με μεγάλη έκπληξη δεχτήκαμε χθες (26/03/2009) με fax , μια πρόσκληση με την οποία μας καλείται να παρευρεθούμε σε δείπνο το Σάββατο 28 Μαρτίου και ώρα 19.30μμ. Όμως, όπως ήδη γνωρίζατε είναι αδύνατο να συμμετάσχουμε για το λόγο ότι έχουμε ήδη προγραμματίσει την ίδια ώρα προπόνηση της ομάδας.
Και αναφερόμαστε στην έκπληξη μας για το γεγονός αυτό, γιατί από την Δευτέρα 23/03 σας είχαμε ενημερώσει ότι το Σάββατο δεν θα μπορούσαμε και έτσι είχαμε ήδη συμφωνήσει προφορικά με το μέλος της Επιτροπής σας κ. Μανόλη Αρναουτάκη, το δείπνο να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31/03/2009. Πραγματικά απορούμε γιατί, ενώ το γνωρίζατε ήδη, εσείς ορίσατε το δείπνο την ημέρα που εμείς δεν μπορούσαμε.

Πρέπει να γνωρίζετε κύριοι, ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες στα πλαίσια του «Fair Play» είναι καλό να εξαγγέλλονται μόνο όταν μπορείτε να τις υποστηρίξετε. Σας τονίζουμε όμως ότι πέρα από τα «επικοινωνιακά» δείπνα, θα ήταν χρησιμότερο να είχαμε επίσης συντονιστεί, όπως σας το ζητήσαμε από την Τρίτη (24/3) αλλά απάντηση δεν πήραμε ποτέ, ώστε με μια κοινή εισήγηση στην ΕΚΑΣΚ να προτείνουμε το επιθυμητό πρόγραμμα αγώνων.
Αν για παράδειγμα είχατε δεχθεί και σεις την πρόταση μας για έναρξη των τελικών αναμετρήσεων το Σάββατο 04/04, και το δείπνο θα γινόταν, και το αίτημα μας θα γινόταν αποδεκτό.
Πρέπει να ξέρετε κύριοι
, ότι αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία να διοργανώνεται ένα δείπνο, την ημέρα (και το γνωρίζατε) που ο «καλεσμένος σας» δεν μπορεί.
Πρέπει να γνωρίζετε κύριοι
, ότι είναι εξαιρετικά τραγελαφικό όταν μετατρέπεις τον «κλάδο ελαίας» σε τσουκνίδα !
Πρέπει να θυμάστε κύριοι
ότι στο τόπο μας, όταν κάνεις ένα τραπέζι, το κάνεις με την ψυχή σου και όχι με προαπαιτούμενα και δεσμευτικές προϋποθέσεις.
Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους Διαιτητές και τους Εκπροσώπους της ΕΚΑΣΚ (για τους οποίους, επίσης εντελώς συμπτωματικά μάθαμε ότι έχουν προσκληθεί
) που δεν θα παρευρεθούμε αλλά η απουσία μας όπως αντιλαμβάνεστε δεν προκύπτει από δική μας υπαιτιότητα.

Με εκτίμηση,
Για την Επιτροπή Μπάσκετ Γ.Σ. «Forum – Εργοτέλης»
Ο Πρόεδρος
Βασίλης Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: