Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

ΟΦΗ : Η πρώτη συνέντευξη και η πρώτη προπόνηση του Γιώργου Βόβορου !


ΟΦΗ : Η πρώτη συνέντευξη του Γιώργου Βόβορου !

Γιώργος Βόβορος και Γιώργος Γωνιωτάκης από σήμερα στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ

Ο Γιώργος Βόβορος μας μίλησε το απόγευμα πριν την πρώτη προπόνηση του στην νέα του ομάδα για τα σχέδια του στον ΟΦΗ. Αναλυτικά η συνέντευξή του :

Β’ Εθνική είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα πάντα υπάρχουν εκπλήξεις και είναι ένα ρίσκο μέχρι το τέλος. Έρχομαι στην ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο, αφού έχει κάνει τρείς ήττες. Ο στόχος της ομάδας είναι να κοιτάξουμε παιχνίδι – παιχνίδι και να μπορέσουμε να βελτιωθούμε . Σίγουρα μια αλλαγή προπονητή βοηθάει πάντα στην ψυχολογία μιας ομάδας και πρέπει η ομάδα να δουλέψει κάποια πράγματα και να πάρει νίκες, να πιστέψει πάλι, αφού διαθέτει έμπειρους παίκτες με ταλέντο που έχουν παίξει σε κατηγορίες πρωταγωνιστικό ρόλο. Μπορεί κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα να μην τους βοήθησαν και να έχει βγει η ομάδα εκτός του βασικού στόχου που ήταν η πρώτη τριάδα, αλλά αν δουλέψουν τα παιδιά συγκεντρωμένοι και πιστέψουμε μπορούμε να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κάνουμε μια καλή πορεία μέχρι το τέλος. Δεν θα ήθελα να μπω στην λογική αν η τριάδα είναι εφικτός στόχος. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε σαν ομάδα παιχνίδι – παιχνίδι, να βελτιωνόμαστε κάθε εβδομάδα και να δούμε στο τέλος τι έχουμε καταφέρει.
Δεν έχω γνωρίσει ακόμα τα παιδιά και τον τρόπο που δουλεύουν, σίγουρα το πρωτάθλημα στην Α1 είναι πολύ ανταγωνιστικό και έχει πολύ πίεση, όμως κάθε κατηγορία έχει τις ιδιαιτερότητες της και η Β’ Εθνική είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και αν δεν είσαι ομάδα και δεν δουλεύεις δυνατά δεν μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου. Και εμείς λοιπόν πρέπει να δουλέψουμε σε υψηλό επίπεδο και να καταλάβουν όλοι οι παίκτες ότι μόνο μέσα από την δουλειά γίνονται επιτυχίες και μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.
Στην Ολύμπια Λάρισας υπήρξαν κάποια προβλήματα τελευταία επειδή ο πρόεδρος της ομάδας είχε προβλήματα τον τελευταίο καιρό με τις δουλειές του, όμως η ομάδα είχε κτιστεί πολύ καλά και είχε ένα γερό υπόβαθρο και αυτοί που έχουν μείνει αγαπούν την ομάδα και βοηθούν ώστε η ομάδα να έχει μια καλή πορεία παρά τα προβλήματα της ομάδας".


Γιώργος Βόβορος - Μάνος Ξημέρης - Γιώργος Γωνιωτάκης

Γνωριμία με τους παίκτες του ΟΦΗ είχε σήμερα το απόγευμα στις 6μμ ο νέος προπονητής της ομάδας Γιώργος Βόβορος. Παρόντες οι έφοροι της ομάδας Μάνος Ξημέρης και Μάνος Σφακιανάκης, οι ποίοι τόνισαν στους παίκτες ότι σήμερα γίνεται μια νέα αρχή και προσπάθεια να ξεπεραστεί η κρίση των τελευταίων ημερών και να επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες ώστε να υλοποιήσει τον στόχο της που ήταν και παραμένει η άνοδος στην Α2 κατηγορία. Ο Γιώργος Βόβορος τόνισε στους παίκτες ότι πρέπει να αναλυθούν και να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν στα τρία τελευταία παιχνίδια, που έφεραν και ισάριθμες ήττες και η ομάδα με σύμπνοια και αγωνιστικό πάθος να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής στο ΒΑΚ με την Γουμένισσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: