Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Γ' Εθνική : παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον


πηγή : www.basketblog.gr

Ο Πανελευσινιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο είναι πολύ εύκολο να πέσει από κει αν δεν προσέξει στο αυριανό ματς, όπου στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής αντιμετωπίζει τον Μίλωνα εκτός έδρας και θέλει μόνο νίκη.Φυσικά το συγκεκριμένο ματς δεν θα είναι καθόλου εύκολο για την ομάδα της Ελευσίνας, καθώς οι γηπεδούχοι είναι εξαιρετικά δυνατοί στην έδρα τους και θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη, προκειμένου να ανεβούν κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

Πολλά φυσικά θα εξαρτηθούν και στο παιχνίδι ανάμεσα στις Λιβαδειά και Ιεράπετρα. Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας και με νίκη παραμένουν κοντά στον Πανελευσινιακό, ενώ ο χαμένος χάνεται οριστικά, καθώς δεν θα έχει μεγάλες πιθανότητες για τίτλο. Η ομάδα της Κρήτης θέλει να κάνει την υπέρβαση, ωστόσο η ομάδα της Λιβαδείας είναι πολύ σκληρή στην έδρα της και δύσκολα θα ηττηθεί στο συγκεκριμένο ματς.

Το Ψυχικό αναμένεται να πάρει εύκολα ή δύσκολα τους δύο βαθμούς της νίκης, αφού υποδέχεται στην έδρα του τον Ιωνικό Ν. Φιλ. Το ίδιο ισχύει και για τον Ιωνικό Νικαίας που αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Φιλαθλητικό, ενώ και η Κηφισιά δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στον ΠΑΟ Δειλινών. Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου αναμένεται να έχει εύκολο έργο κόντρα στον Ιπποκράτη Κω, ενώ τέλος, η Προοδευτική δοκιμάζεται εκτός έδρας με το βελτιωμένο τις τελευταίες αγωνιστικές Ζωγράφου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο Νότου: Λιβαδειά – Ιεράπετρα, Ψυχικό - Ιωνικός Ν. Φιλ., Ιωνικός Ν. – Φιλαθλητικός, Κηφισιά - ΠΑΟ Δειλινών, Μίλωνας – Πανελευσινιακός, Ζωγράφου – Προοδευτική, Κρόνος Αγ. Δημ. - Ιπποκράτης Κω.

Βαθμολογία (μετά από 20 αγώνες): Πανελευσινιακός 36, Λιβαδειά 35, Ιεράπετρα 35, Κρόνος Αγ. Δημ. 34, Ψυχικό 32, Κηφισιά 32, Μίλωνας 31, Προοδευτική 29, Ιωνικός Ν. 29, Ιωνικός Ν. Φιλ. 28, ΠΑΟ Δειλινών 27, Ιπποκράτης 25, Ζωγράφου 24, Φιλαθλητικός 23.

Δεν υπάρχουν σχόλια: