Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Η Σχολή Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης


Ανδρέας Μαγκανάς, Μιχάλης Μαχαιρινάκης, Ανδρέας Τσαγκαμίλης, Γίωργος Μούστος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Δευτέρα η Σχολή Διαιτητών Καλαθοσφάιρισης Κρήτης, με τις εξετάσεις που έγραψαν οι υποψήφιοι διαιτητές στο γραφεία του ΣΥΔΚΑΚ και τα τεστ που πέρασαν στο κλειστό της Αλικρασσού. Σε δελτίο τύπου ο ΣΥΔΚΑΚ αναφέρει τα παρακάτω :

1) Τη Δευτέρα 9/3/09, διεξήχθησαν στο Ηράκλειο αγωνιστικά τεστ και γραπτές εξετάσεις για όλους τους διαιτητές εθνικών κατηγοριών του Συνδέσμου Κρήτης (πλην αυτών της Α1 που είχαν ήδη εξεταστεί νωρίτερα στην Αθήνα), υπό την εποπτεία του Αντιπροέδρου της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, κου Ανδρέα Τσαγκαμίλη.Οι προσπάθειες όλων των διαιτητών που συμμετείχαν στέφθηκαν με επιτυχία τόσο στο αγωνιστικό τεστ, όσο και στη γραπτή εξέταση. Οι 12 διαιτητές που πήραν μέρος στις εξετάσεις ήταν οι εξής:


Διαιτητής

Κατηγορία

1

Επιτροπάκης Γεώργιος

Α2

2

Μπορμπαντωνάκης Γ.

3

Χαλαμπαλάκης Μηνάς

4

Μακρής Παναγιώτης

Β

5

Καμπίτσης Μιχάλης

6

Μαλαμάς Ιωάννης

7

Μαρνελάκης Ιωάννης

8

Αρτεμάκη Δόμνα

Γ

9

Γιαννακουδάκης Βασίλειος

10

Κουτσοπεράκη Μαρία

11

Φλίγκος Βασίλειος

12

Βαλούρδος Γεώργιος


2) Επίσης, πραγματοποιήθηκαν και οι εξετάσεις της σχολής διαιτησίας που διοργάνωσε το προηγούμενο τετράμηνο ο Σύνδεσμος μας.Στις εξετάσεις έλαβαν μέρος 28 υποψήφιοι διαιτητές, όπου διαγωνίσθηκαν σε γραπτό τεστ, ενώ στη συνέχεια διηύθυναν φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Αλικαρνασσού. Αναμένονται τα σχετικά αποτελέσματα απ’ την Ο.Δ.Κ.Ε.

Η ημέρα έκλεισε με δείπνο που παρατέθηκε στον προσκεκλημένο της ΟΔΚΕ, στο εστιατόριο-στέκι πλέον, των διαιτητών μπάσκετ «Τα Μαγειράκια».


Δεν υπάρχουν σχόλια: