Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Σχόλια και Καρφώματα ... Προεδρικά.



Μαθήματα από τον πρόεδρο

Ο πρόεδρος της Ιεράπετρας Βαγγέλης Πλεξουσάκης δίδοντας για μια ακόμα φορά μαθήματα οργάνωσης του συλλόγου σε όλους μας, θα συνοδέψει σήμερα το απόγευμα την ομάδα των Παμπαίδων Α’ στα Χανιά, η οποία θα καταλύσει σε ξενοδοχείο (!!!) για το παιχνίδι της Κυριακής στις 11πμ με τον Κύδωνα. Ο πρόεδρος θα μπορούσε να σηκώσει τα παιδιά από τις 5μμ και να τα στείλει στα Χανιά, όμως προτίμησε να επιβαρυνθεί οικονομικά με τα έξοδα της παραμονής της αποστολής στο ξενοδοχείο το Σάββατο το βράδυ και οι μικροί αθλητές να γλυτώσουν την ταλαιπωρία και βέβαια να συνοδεύσει ο ίδος την αποστολή !

Η αντίθεση

Την ίδια στιγμή άλλοι σύλλογοι ταξιδεύουν στα Χανιά με τα αυτοκίνητα των γωνιών, αφού οι υπεύθυνοι δεν δέχονται να ενοικιάζει η ομάδα πούλμαν για να μην επιβαρύνονται οικονομικά. Και το ερώτημα βέβαια είναι αν οι γονείς έχουν δουλειές δεν θα πάει η ομάδα να παίξει ; Μια φορά κάποιος έβαζε τα λεφτά του, τα πούλμαν του και ήταν όλα ωραία. Δαπάνησε ο άνθρωπος τεράστια ποσά και προς το τέλος όταν κατέβηκε στις εκλογές του συλλόγου δεν ψηφίστηκε ούτε για μέλος στο ΔΣ !

Η αγωνία του πατέρα

Ο αγαπητός φίλος μας , ο Μανόλης Αρναουτάκης, είναι γνωστό ότι είναι από τους "φανατικούς" του site – blog. Χθες λοιπόν ο Μανόλης ήταν όλη την ημέρα στην Αθήνα μετέχοντας σε διαδοχικά meeting της μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας που εργάζεται. Μίλησε μερικές φορές με παράγοντες της ομάδας του "Ηράκλειο", οι οποίοι δεν του είπαν τίποτα για την ξαφνική ίωση του γιού του Γιώργο και τον υψηλό πυρετό που ανέβασε να μην τον ανησυχήσουν. Επιστρέφοντας σήμερα το πρωί από την Αθήνα διάβασε στον δρόμο τα μαντάτα στον Η/Υ από εμάς και καταλαβαίνεται την έκπληξη του και την αγωνία του μέχρι να φθάσει στο σπίτι. Ευτυχώς φίλε Μανόλη φαίνεται ότι ο Γιώργος είναι πιο καλά και μάλλον θα βοηθήσει σήμερα το βράδυ την ομάδα του στο δύσκολο παιχνίδι με τον Ανδρογέα στο Λίντο στις 7μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: