Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Τα ... λιμνάζοντα ύδατα !

Την εικόνα αυτή με το τζάμπολ του ιστορικότερου αγώνα για τις υποδομές της Κρήτης την αφιερώνουμε σε όλους αυτούς που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα και μιλούν για ταφόπλακες. Εθνική Εφήβων – ΑΟ Ιεράπετρα, μπροστά σε άδειες εξέδρες !!! Που είναι όλοι οι ... ειδικοί του Αναπτυξιακού και των υποδομών της Κρήτης. Εμείς πάντως και μερικοί συνοδοιπόροι μας είμαστε και εκεί και είμαστε περήφανοι για αυτό !


Ένας καλός φίλος μας έλεγε την Κυριακή ότι το Kretaworlbasket έχει επιτύχει τουλάχιστο ένα καλό, "τάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα και ταρακούνησε κάποιους από την μόνιμη χειμερία νάρκη στην οποία είχαν υποπέσει" !

Εμάς και μόνο αυτή η διαπίστωση μας επαρκή. Λάβαμε επίσης από ένα πολύ αξιόλογο συνομιλητή μας μέσω email μια πολύ καλή και εμπεριστατωμένη ανάλυση για την πορεία του Κρητικού Μπάσκετ, με την οποία συμφωνούμε σχεδόν πλήρως.

Ως πότε όμως θα είμαστε εγκλωβισμένοι "σε ισόβιους και με γερασμένες ιδέες και αντιλήψεις ισορροπιστές".

Μας γράφει επίσης ο καλός φίλος μας, ο Νίκος από την Ανατολική Κρήτη, για κάθοδο προπονητών Εθνικών μικρών ομάδων στην Κρήτη για να δουν αθλητές από το νησί. Εδώ φίλε Νίκο ο Κώστας Μίσσας (χρυσό στο Ευρωπαϊκό με την Εθνική Νέων , 5η θέση στο Ευρωπαϊκό με την Εθνική Γυναικών) πρότεινε να δημιουργηθεί Κλιμάκιο Εθνικής ομάδας στην Κρήτη στα Κορίτσια και εμείς θάψαμε το θέμα.
Ο Γιώργος Βλασσόπουλος (χρυσό με την Εθνική Εφήβων στο Πανευρωπαϊκό και Αργυρό στο Παγκόσμιο) κατέβηκε στην Ιεράπετρα για 3 ημέρες με την Εθνική Εφήβων και κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να ζητήσει να κάνει μια προπόνηση σε παιδιά της Κρήτης.
Φίλε Νίκο μόνο με ατομικές πρωτοβουλίες πλέον μπορούμε ίσως να δούμε καμία άσπρη ημέρα. Και αυτό φίλε Νίκο είναι πολύ δύσκολο, γιατί σε Πανελλήνιο επίπεδο στις υποδομές στα Αγόρια είμαστε πολύ, μα πολύ πίσω και δυστυχώς όσο ανεβαίνει η ηλικία τόσο ανοίγει και η ψαλίδα. Και μην ακούς αυτούς που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για αναπτυξιακά και άλλα. Τους είδες ποτέ σε κανένα αγώνα υποδομών στην περιοχή σου ; Θα μου πεις εδώ δεν τους βλέπουμε εμείς που είμαστε δίπλα τους, θα τους δεις εσύ που βρίσκεσαι 3 ώρες μακριά με το αμάξι ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: