Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

A2 - Βαγγέλης Βλάχος : "Χρειαζόμαστε ένα μεγάλο αποτέλεσμα εκτός έδρας " - Μύρωνας Παπαδάκης : "τώρα είμαι παίκτης του Αρκαδικού" !


πηγή : www.basketblog.gr
Για τους προληπτικούς, η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 δεν είναι και η καλύτερη… Έχουμε φτάσει σε μια κρίσιμη καμπή του φετινού …μαραθωνίου και η αυριανή ημέρα είναι από τις πλέον καθοριστικές, ειδικά για τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο. Αναζητείται …άτυχος λοιπόν, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πολλά αμφίρροπα ματς που θα κριθούν στις λεπτομέρειες:

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Π. – ΙΚΑΡΟΣ/ΕΣΠΕΡΟΣ: Το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες με ποιοτικά ρόστερ. Η ομάδα της Καλλιθέας είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει να διευρύνει το θετικό σερί της, όμως μέσα στην Πάτρα τα πράγματα θα είναι δύσκολα, κόντρα στην …διψασμένη Ολυμπιάδα.

ΚΑΟΔ – ΔΑΦΝΗ: Με τη νίκη επί του Ηρακλή, ο ΚΑΟΔ έβαλε υποψηφιότητα για μεγάλα πράγματα και σήμερα καλείται να επιβεβαιώσει την καλή του εικόνα. Οι Δραμινοί είναι το φαβορί, κόντρα σε μια ομάδα που παλεύει όμως όλα τα παιχνίδια και θα αγωνιστεί χωρίς άγχος.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ: Η επιστροφή στις επιτυχίες είναι …μονόδρομος για το Παγκράτι, που παρά τα προβλήματα του (Κακιούζης Μικαλάουσκας), μπορεί να πάρει το "δίποντο". Οι Ίκαροι, στο ντεμπούτο του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη στον πάγκο τους θα παλέψουν για την …έκπληξη.

ΑΙΓΑΛΕΩ – ΗΡΑΚΛΗΣ: Το φαβορί είναι ξεκάθαρα ο πρωτοπόρος Ηρακλής. Ειδικά μετά και την ήττα στη Δράμα, η ομάδα του Κακιούση δεν έχει περιθώρια για …πεταμένους βαθμούς, αν θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή. Το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της ποινής της μιας αγωνιστικής που έχει επιβληθεί στο "Σίτι".

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΟΦΗ: Με την βοήθεια του κόσμου του ο Αρκαδικός θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες και να κρατηθεί κοντά στους πρωτοπόρους. Οι Αρκάδες διαθέτουν την ποιότητα να νικήσουν τον μαχητικό ΟΦΗ, ενώ θα έχουν και πάλι στη σύνθεση τους τον Τόσιτς. Ο τεχνικός του ΟΦΗ Βαγγελης Βλάχος, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και όπως επισημαίνει «είμαστε σε καλή κατάσταση και θα επιδιώξουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για τη νίκη. Χρειαζόμαστε ένα μεγάλο αποτέλεσμα εκτός έδρας και θα προσπαθήσουμε σε όλα τα παιχνίδια να το πετύχουμε. Η κατηγορία είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική». Για τον αντίπαλο ο τεχνικός του ΟΦΗ τονίζει ότι «είναι η τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος και έχει κάνει αρκετά καλή πορεία μέχρι σήμερα. Αυτό κάνει δύσκολο το έργο μας».
Ο Μύρωνας Παπαδάκης αναμένεται να είναι το κεντρικό πρόσωπο της αυριανής αναμέτρησης του Αρκαδικού με τον ΟΦΗ. Ο Κρητικός πλέι μέικερ, που ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στις Ακαδημίες του αυριανού αντιπάλου του, παραδέχθηκε: "Σίγουρα, υπάρχει ένα διαφορετικό συναίσθημα όταν παίζω με τον ΟΦΗ, αλλά τώρα είμαι παίκτης του Αρκαδικού και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κερδίσει η ομάδα μου". Όσον αφορά στον αγώνα, είπε: "Η ομάδα μας έχει προετοιμαστεί για να κερδίσει το αυριανό παιχνίδι. Παρά το γεγονός ότι η βαθμολογική του θέση δεν το μαρτυρά, ο ΟΦΗ είναι δύσκολος αντίπαλος, διαθέτει έμπειρους παίκτες, ενώ η αλλαγή προπονητή σίγουρα έχει βοηθήσει στον τομέα της ψυχολογίας και σίγουρα το παιχνίδι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί καλά, έχουμε την ψυχολογία και πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε τον ΟΦΗ".

ΑΜΥΝΤΑΣ – ΠΕΡΑΜΑ: Εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι ικανές για όλα και μάχονται για τη σωτηρία. Ο Κώστας Σορώτος φιλοδοξεί να πετύχει την πρώτη του νίκη στον πάγκο του Αμύντα, τη στιγμή που το Πέραμα θα τα δώσει όλα για το "διπλό", που θα αποτελέσει ένα μεγάλο βήμα για την σωτηρία.

ΡΕΘΥΜΝΟΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ: Τα όσα προηγήθηκαν (με τις αντιπαραθέσεις για την αλλαγή ώρας), δίνουν μια ιδιαιτερότητα σε αυτό το παιχνίδι, όπου οι Κρητικοί θέλουν πάση θυσία να το πάρουν, για να μείνουν μέσα στο κόλπο της ανόδου.
Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την διοίκηση του ΑΓΟΡ, ήταν αδύνατο να συναινέσουν στην αλλαγή της ώρας (από 17:30, σε 16:30) καθώς : Η διοίκηση έχει έρθει σε συμφωνία με το τοπικό κανάλι "Creta channel", με το οποίο έχουν υπογράψει σχετική ρήτρα για την μετάδοση των αγώνων. Σύμφωνα με την ρήτρα αυτή, η όποια αλλαγή στην ώρα έναρξης κάποιου αγώνα στο Ρέθυμνο, θα πρέπει να γνωστοποιείται τουλάχιστον 10 ημέρες πριν. Ο Ερμής, ζήτησε την αλλαγή μόλις την Τρίτη το απόγευμα και έτσι τα χέρια του ΑΓΟΡ ήταν… δεμένα. Επιπροσθέτως, είχαν κυκλοφορήσει από την Κυριακή οι αφίσες και οι διαφημίσεις στην πόλη, μέσω των οποίων ενημέρωναν τους φιλάθλους για την ώρα έναρξης του παιχνιδιού (17:30), επομένως δεν ήταν δυνατό να το αλλάξουν. Οι άνθρωποι του Ρεθύμνου μάλιστα, υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος του Ερμή, κ. Χρηστίδης, ενημερώθηκε σχετικώς από τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου κ. Κωστή Τσομπανάκη, κατά την χθεσινή συνάντηση των ομάδων στα γραφεία της ΕΟΚ.
Ο ΑΓΟΡ τονίζει ότι δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να αλλάξει την ώρα του αγώνα και να εξυπηρετήσει την ομάδα του Λαγκαδά, αρκεί να είχε ενημερωθεί εγκαίρως...


ΞΑΝΘΗ – ΝΗΑΡ ΗΣΤ: Οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που …καίγονται περισσότερο για τη νίκη, μιας και βρίσκονται σε δυσμενέστερη βαθμολογικά θέση. Η Νήαρ Ηστ ψάχνει μια καλή νίκη, για να επιστρέψει στην διεκδίκηση της ανόδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: