Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Κινέζικη λαϊκή Σοφία : “όποιος ξέρει λίγα λέει πολλά, όποιος ξέρει πολλά λέει λίγα” !


Από τις 11 το πρωί στο Λίντο … καταφέραμε να φύγουμε στις 10 το βράδυ έχοντας παρακολουθήσει … 5 αγώνες (ολόκληρους) όλων των κατηγοριών ( Γ’ Εθνική, Α2 Γυναικών, Νέων Ανδρών, Παγκορασίδων Α’ και Παμπαίδων Α’).
Είδαμε πολλά και θα κανονικά θα έπρεπε να γράψουμε πολλά. Ο συνοδοιπόρος μας όμως ο Μανόλης μας είπε πριν λίγο μια Κινέζικη λαϊκή Σοφία : “όποιος ξέρει λίγα λέει πολλά, όποιος ξέρει πολλά λέει λίγα”, χωρίς όμως να μένουμε και εντελώς άλαλοι.
Θα την ακολουθήσουμε λοπόν τις παραπάνω ρήσεις, αν και κάποιοι μας έβγαλαν (και όχι μόνο εμάς) τελείως έξω από τα ρούχα μας.
Και θα κλείσουμε παίρνοντας από τώρα θέση, χωρίς να γράψουμε τίποτα κάνοντας μόνο και μόνο αναφορά : την επόμενη Κυριακή έχουμε στην Γ’ Εθνική το παιχνίδι Ιεράπετρα – Ηράκλειο. Νομίζουμε ότι υπάρχουν αρκετοί αθλητές της Ανδρικής ομάδας του Ηράκλειου που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στην Γ’ Εθνική. Και είναι και κανένα – δύο παιδιά των υποδομών που μπορούν και θα φορούσαν με περισσή υπηρηφάνεια την ιστορική Ανδρική φανέλα του Συλλόγου σε ένα παιχνίδι με αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες.
Βέβαια για να είμαστε και δίκαιοι, εδώ υπάρχει και η άποψη ότι πιθανόν στο τέλος του πρωταθλήματος να υπάρξουν ισοβαθμίες και σε μια ακραία περίπτωση (ένα από τα τελευταία κριτήρια ισοβαθμίας) μπορεί να παίξει ρόλο η διαφορά πόντων με όλες τις ομάδες, αλλά νομίζουμε ότι όλα μπορούν να γίνουν όταν υπάρχει καλή θέληση, συνεννόηση και όραμα και στο Ηράκλειο ευτυχώς αυτά υπάρχουν !

Δεν υπάρχουν σχόλια: