Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Γ' Εθνική - "Ηράκλειο" - Γιάννης Καραλής : "έχουμε βρει την απαιτούμενη χημεία" ! ... Ιεράπετρα : δεν θα αγωνισθεί με το Σπόρτιγκ !



***** Οι πολλές υποχρεώσεις της Ιεράπετρας το Σαββατοκύριακο (Παίδων και Παμπαίδων - Χανιά - Κύδων, Νέων Ανδρών - Αλικαρνασσό - Εργοτέλη), την οδήγησαν στην απάφαση να κάνει χρήση της μιας ευκαιρίας που έχει να μην συμμετάσχει στον αγώνα της Γ' Εθνικής της Κυριακής με τον Σπόρτιγκ και να μηδενιστεί. Αξίζει να σημειωθεί η αποστολή της Ιεράπετρας για τους δύο αγώνες στα Χανιά θα αφιχθεί στην πόλη την Παρασκευή και θα διανυχτερεύσει εκεί σε ξενοδοχείο.
Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΚ : "Λόγω αδυναμίας προσέλευσης του σωματείου ΑΟ Ιεράπετρα, ο αγώνας ΑΟ Σπόρτινγκ – ΑΟ Ιεράπετρα της 31/1/2010 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του ΑΟ Σπόρτινγκ με αποτέλεσμα 20-0".

Η επιστολή του Α.Ο Ιεράπετρα προς την ΕΟΚ :
"Προς: EOK-Επιτροπή Πρωταθλημάτων.
Σας ενημερώνουμε ότι αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε το δικαίωμα της μη συμμετοχής μας σε έναν αγώνα πρωταθλήματος Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ , την προσεχή ΚΥΡΙΑΚΗ 31/01/2010 με αντίπαλο το σωματείο Α.Ο.ΣΠΟΡΤΙΓΚ. Παρά το γεγονός της έκδοσης των εισιτηρίων εδώ και μήνες, αποφασίσαμε να μην επιβαρύνουμε με άλλο ένα ταξίδι τους παίδες και έφηβους αθλητές μας, αφού δίνουν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια εκτός έδρας(σε Χανιά και Ηράκλειο) το ΣΑΒΒΑΤΟ και την ΔΕΥΤΕΡΑ για τα ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ και ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ αντίστοιχα, ενώ παράλληλα έχουν αυξηθεί οι μαθητικές τους υποχρεώσεις σε μεγάλο βαθμό αυτό το διάστημα. Υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά, ότι η συμμετοχή μας στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ έχει καθαρά προπονητικό χαρακτήρα για τους νεαρούς αθλητές μας και προτεραιότητα του συλλόγου παραμένει η ανάπτυξη των υποδομών του, συμμετέχοντας με δέκα αγωνιστικά τμήματα στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ. Με την ευκαιρία αυτή θα παρακαλούσαμε (στα πλαίσια του δυνατού) να αλλάξουν οι ώρες διεξαγωγής όλων των εκτός έδρας αγώνων μας (από 17.00 σε 12.00) αρχής γενομένης από το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι μας στις 28/02/2010, ώστε να μην αναγκάζονται οι νεαροί μαθητές αθλητές μας να επιστρέφουν μεταμεσονύχτια στην ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, αφού χρειαζόμαστε άλλη μιάμιση ώρα οδικώς από την άφιξη του αεροπλάνου στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ.
Ευχαριστούμε , εκ των προτέρων, για την κατανόηση και τη συνεργασία".


Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή 31-1-10 στο Λίντο (5μμ) στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του Β’ γύρου του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η πρωτοπόρος Λιβαδειά θα αντιμετωπίσει το Ηράκλειο, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής (ένας βαθμός) από την κορυφή. Στον πρώτο γύρο στην Λιβαδειά το Ηράκλειο μετά από μια κακή απόδοση είχε χάσει με διαφορά 22 πόντων (84-62).
Ο Γιάννης Καραλής μιλώντας στο Kretaworldbasket αναφέρει : “Μέχρι σήμερα είμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος με την πορεία της ομάδας. Έχουμε 3 ήττες, με αυτήν με το Ίλιον στην έδρα μας να πονάει περισσότερο, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι στην Ρόδο με τον Διαγόρα. Με την Λιβαδειά χάσαμε καθαρά, αφού η απόδοση μας ήταν πολύ κακή. Η αλήθεια είναι ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια η ομάδα αποδίδει καλύτερα και μια εξήγηση για αυτό είναι ότι ίσως στη έδρα μας υπάρχει παραπάνω από ότι θα έπρεπε εφησυχασμός. Θεωρώ ότι το καλύτερο παιχνίδι μέχρι σήμερα η ομάδα το έκανε στην Νίκαια και στην Κηφισιά, όπου όμως εκεί είχε δώσει ρεσιτάλ ο Νίκος Κρίτσαλος, ενώ εγώ έπαιξα πολύ καλά στην Νέα Φιλαδέλφεια, θεωρώ δε ότι δεν απέδωσα καλά στην Κηφισιά. Η ομάδα έχει βρει σε σημαντικό βαθμό την απαιτούμενη χημεία, υπάρχουν όμως ακόμα περιθώρια βελτίωσης στον τομέα αυτό, ενώ καθοριστική είναι και η συμβολή των παιδιών που έπαιζαν και πέρυσι στην ομάδα του Ηρακλείου. Το παιχνίδι της Κυριακής με την Λιβαδειά είναι πολύ δύσκολο και καθοριστικό για την συνέχεια. Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από την νίκη, που θα μας διατηρήσει κοντά στην κορυφή και στην συνέχεια παιχνίδι – παιχνίδι θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο και γιατί όχι και για την πρώτη θέση, αφού η εμπειρία πλέον από τον πρώτο γύρο είναι ότι διαθέτουμε ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας, πολύ καλό , έμπειρο και σοβαρό τεχνικό τιμ και μια διοίκηση που κινείται και δουλεύει σε πρότυπα πολύ ανώτερης κατηγορίας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: