Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Το All Star Game της ΕΚΑΣΚ - μέρος Β'

Με ωραίο θέαμα και αρκετό κόσμο έγινε και φέτος το All Star Game της ΕΚΑΣΚ στην Αλικαρνασσό με την βοήθεια του ΑΟΝΑ Ηρόδοτου, οι άνθρωποι του οποίου πήραν για μια ακόμα φορά άριστα στο επίπεδο φιλοξενίας και οργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων.
Μοναδικά αρνητικά σημεία τα πολλά παράπονα που ακούστηκαν για την ταυτόχρονη διεξαγωγή του με το μεγάλο παιχνίδι της Α2 Γυναικών στο Λίντο ανάμεσα στο Ηράκλειο και τον Άρη Χολαργού και βέβαια η ηθελημένη απουσία του μέλους της ΕΚΑΣΚ Βασίλη Βασιλειάδη, που χρόνια τώρα αναλάμβανε το τελετουργικό της εκδήλωσης.
Από τα τιμώμενα πρόσωπα, απόντες ήταν ο Κώστας Μίσσας (ο οποίος θα τιμηθεί σε άλλη εκδήλωση) και ο Ηρακλής Φουκαράκης (;).
Τον διαγωνισμό τρίποντων κέρδισε ο Νίκος Μαϊστρέλης (Δειλινό) και των καρφωμάτων ο Κάρολος Κυριακάκης (Κύδων), ενώ MVP του αγώνα "ΑΣΤΕΡΙΩΝ" - "ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ" ανδείχθηκε ο Άρης Χαριτάκης (Ηρόδοτος) και πρώτος σκόρερ με 21 πόντους ο Ηλίας Αποστολίδης (Δειλινά).
Τέλος αξίζει να σημειώσουμε την παρουσία των δίδυμων αδελφών Μανόλη και Σπύρου Καρλάφτη στον αγώνα (προπονητές) του All Star Game, που ήταν όμως για μια ακόμα φορά ... αντίπαλοι !

"ΑΣΤΕΡΙΩΝ" - "ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ" 59-77
Δεκάλεπτα : 12-23, 27-45, 45-63, 59-77
Διαιτητές : Χαλαμπαλάκης - Αρτεμάκη
"ΑΣΤΕΡΙΩΝ" (Κασαπίδης Δημήτρης - Καρλάφτης Σπύρος) : Μαϊστρέλης, Ψύρρας 11, Αλμπαντάκης 2, Ανδρουλάκης, Αποστολίδης 21 (1), Χαλκιαδάκης, Καλασούντας 6 (1), Βακιντής 2, Λαγουδάκης 15 (3), Σπανουδάκης 2, Κατσαμπρακάκης
"ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ" (Μακράκης Γιώργος - Καρλάφτης Μανόλης") : Στεφανουδάκης 1, Χαριτάκης 4, Γιαβρίδης 13 (1), Σκαμνάκης 10 (2), Νίχλος, Τζάνης 5 (1), Σιαφαρίκας, Κυριακάκης 14 (3), Σκουλούδης 2, Αναστασάκης 17 (1), Μουδάτσος 11 (1)

Εμείς το φωτογραφικό μας υλικό (τραβήξαμε πάνω από 500 φωτογραφίες), που παρουσιάσαμε σε δύο μέρη, το αφιερώνουμε σε όλους τους αθλητές της Κρήτης που χύνουν καθημερινά τον ιδρώτα τους μέσα στα γήπεδα, αλλά και στους παράγοντες που βάζουν βαθειά το χέρι στην τσέπη τους για να επιζήσει το μπάσκετ στο νησί και σε αυτούς που ανακάλυψαν ξαφνικα ότι τα blogs της Κρήτης ενοχλούν, όταν μέχρι πριν λίγο καιρό τα υμνούσαν !















































































Δεν υπάρχουν σχόλια: