Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Α2 Ανδρών : αντεγκλήσεις ΑΓΟΡ - Ηρακλή !


πηγή : www.basketblog.gr
Το Ρέθυμνο έχασε ακόμη ένα παιχνίδι στις …λεπτομέρειες και μαζί, την ευκαιρία να επιστρέψει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η ήττα από τον Ηρακλή προκάλεσε παράλληλα έντονες διαμαρτυρίες για την διαιτησία, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να τα… έχουν με τους δύο ρέφερι (Μαγκλογιάννης - Αναστόπουλος).
Οι άνθρωποι του Ρεθύμνου θα παρακολουθήσουν σήμερα το βίντεο του αγώνα και ετοιμάζουν διαμαρτυρία προς την ΚΕΔ, την προσεχή Τετάρτη.
Εκνευρισμός υπάρχει και για τον προπονητή του Ηρακλή Λευτέρη Κακιούση, στον οποίο καταλογίζουν ανάρμοστες χειρονομίες, μετά το τέλος του αγώνα προς τους φιλάθλους. Για τους τελευταίους πάντως, το Ρέθυμνο έχει μόνο καλά λόγια να πει, καθώς γέμισαν το κλειστό "Μ. Μερκούρη", δημιουργόντας μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. "Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που γι΄ αυτόν η ομάδα αξίζει να βρίσκεται σε υψηλότερο επίπεδο. Το "Μ. Μερκούρη" είναι… εκκλησία μπροστά στο "Ιβανόφειo", αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η διοίκηση του συλλόγου της Κρήτης.

Εντελώς διαφορετική είναι η θέση του Ηρακλή για τα όσα έγιναν στο Ρέθυμνο. Οι Θεσσαλονικείς καταγγέλλουν ότι υπήρξαν συνθήκες… ζούγκλας στο κλειστό "Μ. Μερκούρη", όμως το γεγονός ότι επέστρεψαν με τους δύο βαθμούς της νίκης, τους κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους... Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού τού Ηρακλή, Λευτέρη Κακιούση: "Πήραμε μια νίκη κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες για εμάς. Παίζαμε υπό συνθήκες πολέμου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που δεν αντέδρασαν σε κανένα σημείο του αγώνα. Περάσαμε μέσα από μια ζούγκλα", τόνισε ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε: "Από κει και πέρα θα ήθελα να πως πώς οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για ακόμα ένα λόγο και αυτός είναι ότι έδειξαν τρομερή διάθεση, παρά τα όσα συνέβησαν μέσα στην εβδομάδα και αυτό είναι κάτι που το συναντάς πολύ σπάνια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: