Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

All Star Game 2010 - ΕΣΑΚΕ : τελευταίες ρυθμίσεις για τα Δύο Αοράκια !


Εν όψει του All Star Game της Α1 μπάσκετ ανδρών - ΕΣΑΚΕ (αγώνας επιλέκτων ελλήνων και ξένων παικτών που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα αυτό), το οποίο θα γίνει τον Μάρτιο στο Ηράκλειο, επισκέφθηκαν χθες το μεσημέρι τον γενικό γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης, Αθανάσιο Καρούντζο, ο γενικός διευθυντής της Ένωσης Σωματείων Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (ΕΣΑΚΕ) Γεώργιος Κονδύλης και ο γενικός διευθυντής του πανελληνίου συνδέσμου αμοιβομένων καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), Κώστας Αλεξανδρίδης, ζητώντας την συμμετοχή της Περιφέρειας στις διήμερες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν. Ο κ. Καρούντζος ενημερώθηκε για τη διοργάνωση, που θα φιλοξενηθεί στο νέο κλειστό γήπεδο “Δύο Αοράκια” των Δήμων Ν. Αλικαρνασσού και Ηρακλείου (τα επίσημα εγκαίνια του οποίου θα γίνουν κατά τη διάρκειά της) και δεσμεύθηκε να βοηθήσει, από την πλευρά του, για την επιτυχία της. Παρών στην συνάντηση , ήταν και ο γνωστός ρεθυμνιώτης δημοσιογράφος, Βασίλης Σκουντής.

Τεχνικά και οργανωτικά θέματα συζητήθηκαν σε σύσκεψη στο Παγκρήτιο Στάδιο για το All Star Game του ΕΣΑΚΕ που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Κρήτη το διήμερο 13-14 Μαρτίου.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Ηρακλείου Γιάννης Δροσίτης συναντήθηκε με τους Γιώργο Κονδύλη, Κώστα Αλεξανδρίδη και Βασίλη Σκουντή, και συζήτησαν τη μπασκετική διοργάνωση που θα γίνει στο νέο κλειστό στα Δύο Αοράκια.
Στην συνάντηση μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα σε πνεύμα καλής συνεργασία ενώ στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι επισκέφτηκαν το κλειστό στα ‘Δύο Αοράκια’ καθώς και τους χώρους του Παγκρητίου Σταδίου προκειμένου να δούν από κοντά τις υλικοτεχνικές υποδομές και τις ευρύτερες εγκαταστάσεις.
Το διήμερο πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα περιλαμβάνει:

* Επίσημα εγκαίνια του γηπέδου
* Αγώνα μεταξύ δύο ομάδων ΑΜΕΑ
* Αγώνα των επιλέκτων Ελλήνων και ξένων αθλητών που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 κατηγορίας

Φανερά ικανοποιημένος, ο Πρόεδρος του ΔΑΟΗ ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, δηλώνοντας ότι ο Δήμος Ηρακλείου στηρίζει έμπρακτα αυτού του είδους τις διοργανώσεις και θα συμβάλλει τα μέγιστα για την επιτυχή διεξαγωγή τους. Ο κ. Δροσίτης συμπλήρωσε επίσης ότι οι τυχόν ελλείψεις θα πρέπει να έχουν διευθετηθεί το αργότερο μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου όπου και θα πραγματοποιηθεί ένα test event ενόψει του All Star.

Δεν υπάρχουν σχόλια: