Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Το Kretaworldbasket και οι ... συνοδοιπόροι του δικαιώνονται πριν … αλέκτωρ λαλήσει τρεις … !


Η εμπεριστατωμένη πρόταση μας για δημιουργία ομάδας Μικτής Κρήτης Εφήβων U18 υπό την σκέπη της ΕΚΑΣΚ, με ιδιώτες χορηγούς που θα την στηρίζουν οικονομικά με την κάλυψη όλων των εξόδων της για την ετήσια προετοιμασία της και την συμμετοχής της σε τουρνουά στην Κρήτη, στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό και που θα τελεί υπό την εποπτεία μια ομάδας ανθρώπων που έχουν αποδείξει και αποδεικνύουν καθημερινά έμπρακτα (και όχι θεωρητικά από το σπίτι τους) το μεγάλο ενδιαφέρον τους για την ανάπτυξη των υποδομών στο νησί, φαίνεται ότι ήδη βρίσκει μιμητές και σε Πανελλήνιο θεσμικό επίπεδο.

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ θα τεθεί πρόταση από κορυφαίο θεσμικό παράγοντα της χώρας για την θεσμοθέτηση ιδιωτών χορηγών και στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της ΕΟΚ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάντης ή να κατέχει διδακτορικά για να προβλέπει τις εξελίξεις. Αρκεί να αφουγκράζεται τα μηνύματα των καιρών γυρίζοντας και πηγαίνοντας καθημερινά στα γήπεδα και συγχρόνως να παρακολουθεί και τις εξελίξεις σε όλο τον κόσμο. Όταν κάθεσαι στην καρέκλα σου και κλαίς την μοίρα σου τότε το τέλος και η απαξίωση έχει ήδη έρθει. Και βέβαια με αυτήν την τακτική δεν σου δίνει και κανένας σημασία και εσύ κάθεσαι σε μια γωνιά ανήμπορος και παραπονούμενος ότι όλοι σε αγνοούν, με τα προβλήματα να συσσωρεύονται και χωρίς να ξέρεις πιο από όλα να πρωτοαντιμετωπίσεις !

Και επειδή ακούγονται και γράφονται πολλά τις τελευταίες ημέρες θα θέσουμε ένα προβληματισμό : πριν λίγο καιρό η ΕΚΑΣΚ συγκρότησε μια μικτή ομάδα Εφήβων U18 που έπαιξε ένα ιστορικό φιλικό παιχνίδι στην Ιεράπετρα με την Ιταλική Bologna (στα πλαίσια του Διεθνούς Τουρνουά Εφήβων) πραγματοποιώντας μια μεγάλη εμφάνιση και τιμώντας το νησί μας. Πόσοι από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΑΣΚ βρεθήκαμε κοντά στην ομάδα κατά την μικρή προετοιμασία της και στον μεγάλο παιχνίδι ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: