Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Μπασκετική κατάντια !

Κουίζ, αν και είναι σαν να κλέβουμε Εκκλησία : ποιος προπονητής δήλωσε ότι "φέτος και τα 26 παιχνίδια που παίζω στο πρωτάθλημα είναι σαν να τα παίζω όλα εκτός έδρας", αναφερόμενος προφανώς στον κόσμο που δεν περνάει ούτε έξω από το γήπεδο !

Πάντως στον μεγάλο αγώνα της Κυριακής στο Λίντο του Ηράκλειο με την Λιβαδειά πρέπει οι παράγοντες την ομάδας του Ηράκλειο να βρουν τρόπο να προσελκύσουν τους φιλάθλους.
Όταν παίζεις Γ’ Εθνική με το Σπόρτιγκ, βρίσκεσαι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχεις την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, παίζεις κατά κοινή ομολογία καλό μπάσκετ και έχεις στις εξέδρες 95 (μετρημένους) φιλαθλους, εκ των οποίων οι 6 είναι της φιλοξενούμενης ομάδας, ε τότε αυτό είναι μπασκετική κατάντια !

Εμείς πάντως στους αγώνες στο Λίντο για τις φωτογραφίες που βγάζουμε από τις εξέδρες κινούμαστε πλέον με ... αυτόματο πιλότο, αφού ξέρουμε που κάθεται ο καθένας, υπάρχει ξενοδοχειακή άνεση, και το έργο μας είναι πανεύκολο !

Το σοβαρό πάντως της υπόθεσης είναι ότι στο ντέρμπι της Κυριακής με την Λιβαδειά υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες το Ηράκλειο να στερηθεί τον Νίκο Κρίτσαλο (πρόβλημα στο γόνατο - απέχει από τις προπονήσεις) και τον Αλέξη Σκόρδο (διάστρεμμα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: