Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ : "ο κόμπος … ξεπέρασε το χτένι" ! ... Στις 35.000€ έφθασαν τα χρωστούμενα ... ! "γίναμε χορηγοί των πρωταθλημάτων που διαιτητεύουμε" !


Σύμφωνα με πληροφορίες μεγάλη δυσφορία επικρατεί στους Διαιτητές της Κρήτης εξαιτίας της μη καταβολής μεγάλου ποσοστού δεδουλευμένων από τα πρωταθλήματα της Κρήτης τα τελευταία περίπου 2 ½ χρόνια. Το ποσό αυτό φθάνει τις … 35.000€ (!), στο οποίο συμπεριλαμβάνονται εκτός από τις αποζημιώσεις και τα έξοδα μετακίνησης, τα οποία οι Διαιτητές τα έχουν βάλει από την τσέπη τους (βενζίνες, αυτοκίνητα κλπ).

Στην χθεσινοβραδινή επιμορφωτική συνάντηση των μελών του Συνδέσμου Διαιτητών Κρήτης, ο προβληματισμός ήταν έντονος, ενώ ακούστηκαν και ακραίες προτάσεις, ιδίως από Διαιτητές που μετακινούνται συχνά σε μακρινές αποστάσεις και βλέπουν ότι όχι μόνο δεν παίρνουν την ελάχιστη αποζημίωση για το έργο που προσφέρουν, αλλά τουναντίον βάζουν και από την τσέπη τους χρήματα και μάλιστα πολλοί έλεγαν με στόμφο ότι "έχουμε γίνει ... χορηγοί των πρωταθλημάτων που ... διαιτητεύουμε" !
Ο πρόεδρος του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ Μιχάλης Μαχαιριανάκης ερωτηθείς σχετικά δήλωσε στο Kretaworldbasket ότι “ο κόμπος … ξεπέρασε το χτένι”, ενώ ανέφερε ότι ο “ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ με έγγραφο του στις 15-10-09 είχε ζητήσει από την ΕΚΑΣΚ την άμεση συνάντηση με το ΔΣ για να συζητηθούν σημαντικά θέματα, έγινε στις 16-11-09 μια κουβέντα που διακόπηκε στην μέση και ενώ τότε αποφασίστηκε να συνεχιστεί στο αμέσως επόμενο ΔΣ της ΕΚΑΣΚ, έκτοτε δεν προχώρησε η συζήτηση”, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι “περιμένω απεγνωσμένα την κλήση του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ από το ΔΣ της ΕΚΑΣΚ για να ξεκαθαρίσουμε πολλά καυτά θέματα που απασχολούν όλα τα μέλη του Συνδέσμου μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: