Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Η Βράβευση του Kretaworldbasket από τον Εργοτέλη !



Όταν πριν λίγες ημέρες μας τηλεφώνησε ο φίλος μας Βασίλης Βασιλειάδης και μας πληροφόρησε ότι η Επιτροπή Μπάσκετ του Εργοτέλη αποφάσισε ομόφωνα στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στη Χοροεσπερίδα που διοργανώνει στο Μουσικό Κέντρο Αναδρομές στις Αρχάνες το Σάββατο, 16 Ιανουαρίου και ώρα 21.30μμ, να μας τιμήσει για την προσφορά μας στο χώρο της Καλαθοσφαίρισης μέσω του kretaworldbasket, η αλήθεια είναι ότι στην αρχή νιώσαμε κάπως αμήχανα, αφού αυτή είναι η δεύτερη (μετά από τον ΑΟ Ιεράπετρας) μέσα σε λίγες ημέρες δημόσια επιβράβευση της προσπάθειας που κάνουμε από ένα αθλητικό σύλλογο του νησιού μας.
Συνειδητοποιώντας στην συνέχεια την σημασία και την βαρύτητα αυτής της κίνησης ενός εκ των πλέον ιστορικών συλλόγων, που φέτος κλείνει 80 χρόνια ζωής και 40 χρόνια στην Καλαθοσφαίριση της Κρήτης και μάλιστα την ιδιαίτερη στιγμή για αυτόν που επέλεξε να την κάνει - στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης του Πίτας - , σκεφθήκαμε αν η μικρή αυτή προσπάθεια που καταβάλλουμε αξίζει μια τέτοιας μεγάλης τιμής, όταν μάλιστα προέρχεται από ένα σύλλογο με πολύ "βαριά φανέλα".
Νιώθουμε λοιπόν περήφανοι γιατί δύο πολύ μεγάλοι για εμάς, με όλη την σημασία της λέξεως, σύλλογοι της Κρήτης, που δίνουν ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα στις υποδομές, που η ανάπτυξη τους και η πρόοδος τους είναι για μας έργο και σκοπός ζωής, μας τιμούν δημόσια και αυτό μας δίνει πολύ μεγαλύτερες δυνάμεις για να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα σε αυτόν τον χώρο.

Το Δελτίο Τύπου του Εργοτέλη για την Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας & Βραβεύσεις Προσώπων του Μπάσκετ.


"Όλοι εμείς, στην Επιτροπή Μπάσκετ του Γ.Σ. Εργοτέλη, με ιδιαίτερη χαρά, σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στη Χοροεσπερίδα που διοργανώνουμε στο Μουσικό Κέντρο Αναδρομές στις Αρχάνες, Σάββατο, 16 Ιανουαρίου και ώρα 21.30μμ
Καλούμε όλο τον Φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου να διασκεδάσει μαζί μας σε μια βράδια με πλούσιο μενού, άφθονο κρασί, ξέφρενο γλέντι και πλούσια δώρα.
Η παρουσία όλων σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα αποτελέσει εμπράκτως, πολύτιμη βοήθεια στη δύσκολη αλλά και όμορφη προσπάθεια που κάνουμε στον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Όπως γνωρίζεται, φέτος το ιστορικό μας σωματείο κλείνει 80 χρόνια ζωής και 40 χρόνια στην Καλαθοσφαίριση της Κρήτης. Υπερήφανοι λοιπόν για την πλούσια ιστορία μας η βραδιά εκτιμούμε ότι θα έχει άκρως εορταστικό χαρακτήρα που εκτός των άλλων θα περιλαμβάνει και την βράβευση δύο ανθρώπων του Μπάσκετ - Διαφορετικών Γενιών – τιμώντας τους κυρίως για την δράση τους εκτός των γηπέδων.
Πραγματοποιώντας λοιπόν μια «Διαφορετική» Βράβευση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια αποφασίστηκε να δοθούν τιμητικές πλακέτες στον κ. Σταύρο Λυριτζάκη, Συντάκτη του Blog : http://kretaworldbasket.blogspot.com για την Εθελοντική του Προσφορά στο χώρο της Πληροφόρησης και Ενημέρωσης του Αθλήματος και στον Μαθητή – Αθλητή του Συλλόγου μας, Σπανό Απόστολο που ολοκλήρωσε τη Σχολική του Χρονιά 2008-09 με Άριστα ( Τελικό Βαθμό : 20 )"

Δεν υπάρχουν σχόλια: