Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

AOAN : χορηγός η Europlan !


Σε μια σημαντική συμφωνία με την τεχνική εταιρία μελετών-κατασκευών Europlan ήρθε η ομάδα μπάσκετ του ΑΟΑΝ έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010, με αφορμή την έναρξη των πρωταθλημάτων νέων, παμπαίδων Β’ και παγκορασίδων Β’. Η Europlan συμβάλει τα μέγιστα με την χορηγία αυτή για τη συμμετοχή των τριών τμημάτων της ομάδας μπάσκετ της του Αγίου Νικολάου στα πρωταθλήματα τους, κάτι πολύ σημαντικό για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες, καθώς η βελτίωση τους ατομικά, αλλά και ομαδικά έρχεται μέσα από τους αγώνες και τους δίνει μεγαλύτερο κίνητρο να συνεχίσουν με περισσότερο ζήλο την προσπάθεια στο άθλημα που αγαπούν. Η συμφωνία των δυο πλευρών ολοκληρώθηκε στα γραφεία της Europlan παρουσία του Μιχάλη Χωραφά από την πλευρά των ιδιοκτητών της εταιρίας, του προπονητή των τμημάτων εφήβων και παμπαίδων Ζαχαρία Πάγκαλου και του Μπάμπη Αγαπητού που μαζί με τον Γιώργο Μήλα θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα των νέων στο πρωτάθλημα το οποίο θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες. Στα πλαίσια της συμφωνίας όπως έγινε γνωστό η επωνυμία της εταιρίας θα αναγράφεται μαζί με το όνομα της ομάδας «Europlan ΑΟΑΝ», ενώ το λογότυπο της θα μπει στο μπροστινό μέρος της φανέλας, όπως και διαφήμιση στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Νικολάου.

Ο κ. Μιχάλης Χωραφάς δήλωσε για την συμφωνία αυτή από την μεριά της Europlan: «Η εταιρία αποδεικνύει έμπρακτα ακόμα μια φορά την συμπαράσταση της για τον αθλητισμό στον Άγιο Νικόλαο, έχοντας συνεισφέρει και τα προηγούμενα δύο χρόνια στην ανάπτυξη του μπάσκετ της περιοχής μας. Την περσινή χρονιά με το σπόνσορινγκ στο εργασιακό πρωτάθλημα του δήμου Αγίου Νικολάου και πριν από δύο χρόνια στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΑΟΑΝ. Θεωρούμε ότι ο αθλητισμός και ειδικά το μπάσκετ είναι μια από τις λίγες ποιοτικές διεξόδους-επιλογές για τη νεολαία του Αγίου Νικολάου και νιώθουμε χρέος μας να την υποστηρίζουμε».

Από την πλευρά του Europlan ΑΟΑΝ ο Ζαχαρίας Πάγκαλος, είπε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ την εταιρία Europlan η οποία θα καλύψει όλα τα έξοδα των ομάδων μας, γιατί χωρίς τη συμβολή της δεν θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε στα αυξημένα έξοδα που έχει το σωματείο. Φέτος έχει καθιερωθεί στο πρωτάθλημα των νέων οι γηπεδούχες ομάδες να αναλαμβάνει τα έξοδα των διαιτητών και των κριτών, ενώ υπήρχε και ένα ποσό της τάξεως των 150ευρώ που έπρεπε να καταβάλει κάθε ομάδα για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα. Χωρίς ανάλογες κινήσεις αρωγής δεν θα μπορούσαμε να κατεβάσουμε ούτε τις μισές από τις ομάδες μας που συμμετείχαν στα περισσότερα από τα παγκρήτια πρωταθλήματα».

Η τεχνική εταιρία Europlan δραστηριοποιείται από το 1998 στον Άγιο Νικόλαο τόσο μελετητικά, όσο και κατασκευαστικά, με ιδιωτικά έργα. Η διοίκηση της εταιρίας αποτελείται από τρεις μηχανικούς, τους κυρίους Γιώργο Γουναλάκη, Γιάννη Μαρίνο και Μιχάλη Χωραφά και το μόνιμο προσωπικό της από είκοσι άτομα κυρίως τεχνικών ειδικοτήτων. Αντικείμενο της είναι η μελέτη και η κατασκευή κατοικιών, γραφείων, ξενοδοχείων κλπ., εκπόνηση τοπογραφικών διαγραμμάτων και έκδοση αδειών λειτουργίας καταστημάτων. Το κατασκευαστικό της τμήμα ασχολείται τόσο με νέα έργα οποιασδήποτε κλίμακας όσο και την ανακατασκευή παλαιών κτηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: