Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Μανόλης Δημητριάδης : "αφιερώνουμε την νίκη στον Γιάννη Χαρωνίτη" !


Μετά το παιχνίδι με την Λιβαδειά ο προπονητής του "Ηράκλειο" Μανόλης Δημητριάδης έκανε στο Kretaworldbasket την ακόλουθη δήλωση : “Θέλω να αφιερώσουμε εγώ και οι παίκτες μου την σημερινή μεγάλη μας νίκη στον Γιάννη Χαρωνίτη για τον χαμό της μητέρας του, ελπίζοντας ότι έτσι θα του απαλύνουμε λίγο τον πόνο του. Ο Γιάννης είναι πάντα κοντά μας και βοηθάει μέγιστα την ομάδα.
Το παιχνίδι με την Λιβαδειά ήταν για μας στην κυριολεξία ένα παιχνίδι χωρίς αύριο αν θέλαμε να διατηρηθούμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι αθλητές μου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και καταφέραμε στο τέλος να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ σκληροτράχηλη ομάδα που απέδειξε ακόμα μια φορά ότι βρίσκεται δίκαια στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.
Συγχαίρω τους παίκτες μου γιατί για μια ακόμα φορά στο κρίσιμα σημεία έκαναν αυτά που είχαμε σχεδιάσει όλη την εβδομάδα. Σήμερα ο Μπασκετικός κόσμος μας τίμησε και μας βοήθησε σημαντικά με την παρουσία του στο Λίντο και πιστεύω ότι και εμείς του προσφέραμε ένα καλό και συναρπαστικό θέαμα.
Θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι από εδώ και πέρα θα έχουμε στην έδρα μας ανάλογη υποστήριξη με την σημερινή”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: