Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

"Η χλεύη του κόσμου" και τα Κρητικά blogs !

(στην φωτογραφία δύο εκ των πλέον αγαπητών μας ... συνοδοιπόρων και εργατών του μπάσκετ της Κρήτης και φανατικών του διαδικτύου και της ελεύθερης έκφρασης των απόψεων : Βαγγέλης Πλεξουσάκης - Ιεράπετρα και ο προσφάτως νυμφευθείς Νίκος Γιαλιτάκης - Εργοτέλης)

Στο site του Athletic Radio 104,2 διαβάζουμε (14-1-10) :

“Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ Γιώργος Χαλαμπαλάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το All Star Game αλλά και τον «πόλεμο» που δέχεται, σχετικά με τα σχόλια που γράφονται για τον ίδιο σε blogs που έχουν ως θέμα το Κρητικό μπάσκετ.

Για τις «επιθέσεις» που δέχεται μέσω των blogs:

«Εσείς έχετε το θάρρος της γνώμης σας και την λέτε δημόσια. Εγώ αν θέλω να κρίνω τον καθέναν μπορώ αύριο να φτιάξω ένα blog και να γράφω ότι θέλω. Ένας άνθρωπος που ασχολείται με το μπάσκετ έχει κρίση και καταλαβαίνει τι γίνεται με αυτές τις επιθέσεις. Όλα αυτά τα γεγονότα με έχουν στενοχωρήσει σαν άνθρωπο και όχι σαν πρόεδρο της ΕΚΑΣΚ. Πιστεύω ότι δεν αξίζει να απαντήσω και η καλόπιστη κριτική κάνει πάντα καλό. Η κακοπροαίρετη κριτική δημιουργεί εντυπώσεις και αντίδραση δεν είναι το τι θα πω εγώ αλλά η χλεύη του κόσμου. Η δική μου ικανοποίηση είναι ότι κάθε φορά που γίνονται εκλογές και εγώ θέτω υποψηφιότητα, συγκεντρώνω ένα μεγάλο ποσοστό».”

Εμείς σαν Kretaworlbasket και "ένα εκ των blogs που έχουν σαν θέμα το Κρητικό Μπάσκετ", δεν θα σχολιάσουμε τίποτα απολύτως γιατί έχουμε να ασχοληθούμε με πάρα πολλά άλλα πράγματα που πνίγουν το μπάσκετ της Κρήτης και προσπαθούμε μαζί με πολλούς άλλους … συνοδοιπόρου, με τους οποίους ξημεροβραδιαζόμαστε καθημερινά στα γήπεδα παρακολουθώντας από κοντά την προσπάθεια των αθλητών και των παραγόντων της Κρήτης, να καταθέσουμε προτάσεις για να βγούμε επιτέλους από το τέλμα και την εσωστρέφεια που μας έχει κυριεύσει τα τελευταία χρόνια .

Θα παραθέσουμε όμως "δύο πολύ πρόσφατες αντιδράσεις του μπασκετικού κόσμου" σε σχέση με την δουλειά που γίνεται μέσω των Κρητικών blogs :

ΕργοτέληςΔελτίο Τύπου 16-1-09 – “Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας & Βραβεύσεις Προσώπων του Μπάσκετ” : “Πραγματοποιώντας λοιπόν μια «Διαφορετική» Βράβευση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια αποφασίστηκε να δοθούν τιμητικές πλακέτες στον κ. Σταύρο Λυριτζάκη, Συντάκτη του Blog : http://kretaworldbasket.blogspot.com για την Εθελοντική του Προσφορά στο χώρο της Πληροφόρησης και Ενημέρωσης του Αθλήματος

Α.Ο Ιεράπετρα 30-12-09 site συλλόγου - Απολογισμός του 1ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΦΗΒΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ – πρόεδρος Βαγγέλης Πλεξουσάκης : “ και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εθελοντή συνοδοιπόρο κο ΣΤΑΥΡΟ ΛΥΡΙΤΖΑΚΗ που μέσω του site kretaworldbasket.blogspot.com έδωσε ρεσιτάλ ενημέρωσης, παρέχοντας μέχρι και ζωντανή μετάδοση των αγώνων μέσω διαδικτύου.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: