Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Α2 Ανδρών - μεγάλα παιχνίδια για ΑΓΟΡ και ΟΦΗ !

πηγή : www.basketblog.gr
Το Παγκράτι μετέτρεψε σε… περίπατο το ντέρμπι με τη Δάφνη και κρατήθηκε "ζωντανό" στη μάχη της ανόδου, θριαμβεύοντας εκτός έδρας, με το ευρύ 89-73. Οι "ροσονέρι" ήταν συντριπτικά ανώτεροι των γηπεδούχων, οι οποίοι γνώρισαν τη δεύτερη εντός έδρας ήττα τους, πραγματοποιώντας πολύ μέτρια εμφάνιση.
Δάφνη - Παγκράτι 73-89
Διαιτητές: Ψαριανός - Μαλανδρής - Θεοδωρόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 21-21, 37-54, 53-64, 73-89
ΔΑΦΝΗ (Ζαβός): Καπερώνης 2, Βασιλόπουλος 21 (3), Σεφερίδης 7(1), Πέκοβιτς 17 (5), Λιανός 3, Λόλας 10, Άβαλιτς 1, Τσούτσος 9, Γιαννουλάκος 3.
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Φραγκιάς): Τριανταφύλλου, Καταρτζής 9 (1), Παπαργυρόπουλος 7 (1), Τσιάος, Βούλγαρης 3 (1), Βαρδιάνος 12 (2), Κακλαμάνος 16 (4), Τσιότρας 4, Βαρδαβάς 13, Χαρισμίδης 12, Μοσχοβίτης 12 (2), Κοτρώτσιος 1.

Μετά το σημερινό ντέρμπι της Δάφνης με το Παγκράτι, αύριο (Σάββατο) διεξάγεται το κυρίως πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στην Α2 Ανδρών, από όπου ξεχωρίζει η δοκιμασία του ΚΑΟΔ στην Κρήτη με τον ΟΦΗ, αλλά και το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι της Νήαρ Ηστ με το Ρέθυμνο. Όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 5.30 μ.μ, εκτός από αυτό της Καισαριανής που έχει προγραμματιστεί για τις 3 μ.μ, προκειμένου να υπάρχουν "ζωντανές" συνδέσεις με την αθλητική εκπομπή της ΕΤ-1.



ΟΦΗ – ΚΑΟΔ: Ο ΚΑΟΔ μετρά έξι συνεχόμενες νίκες και η σημερινή δοκιμασία του κόντρα στον διψασμένο για βαθμούς ΟΦΗ, θα δείξει εάν έχει τις δυνατότητες για να κάνει την …υπέρβαση. Οι Κρητικοί δίνουν …μάχη για την ζωή τους και θα παλέψουν μέχρι τέλους για να κρατηθούν στην κατηγορία. Ο τεχνικός του ΟΦΗ Βαγγέλης Βλαχος τονίζει ότι “θέλουμε τη νίκη αφού παίζουμε στην έδρα μας και δεν πρέπει να αφήσουμε κανένα παιχνίδι να περάσει χωρίς να ματώσουμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε και σε αυτό το παιχνίδι. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας. Είναι ένα από τα σημαντικά παιχνίδια που θα δώσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Μετά το παιχνίδι του ποδοσφαίρου, τους περιμένουμε να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που ξέρουν και να μας βοηθήσουν σε σωστά πλαίσια για να πάρουμε την νίκη". Ο Βασίλης Βαγενάς τονίζει “ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα. Εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και αν είμαστε συγκεντρωμένοι, κάνουμε τα λιγότερα δυνατά λάθη και ακολουθήσουμε πιστά το σχεδιασμό του τεχνικού τιμ όσο αφορά την τακτική στο παιχνίδι, πιστεύω ότι με την βοήθεια και του κόσμου μας οι πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα υπέρ μας είναι μεγάλες.
Νήαρ Ηστ - ΑΓΟΡ : Υπό τις κάμερες της κρατικής τηλεόρασης, οι δύο ομάδες θα ..ιδρώσουν για το "δίποντο", για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Οι γηπεδούχοι για να βελτιώσουν κάπως την εικόνα τους και να ικανοποιήσουν τους φίλους τους και το Ρέθυμνο για να μπει και πάλι στο "κόλπο" της ανόδου. Οι Κρητικοί με ανεβασμένη ψυχολογία θα διεκδικήσουν τη νίκη. Ο Νίκος Καραγιάννης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, καθώς ο Ιβάν Βουκαντίνοφ ξεπέρασε κάποιες μικροενοχλήσεις και θα αγωνιστεί κανονικά. Στις προπονήσεις μετέχει και ο Νίκος Στυλιανού, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όμως χρειάζεται λίγες ημέρες ακόμη μέχρι να είναι σε θέση να αγωνιστεί.
Αρκαδικός - Αμύντας : Εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο, σύμφωνα με την εικόνα που έχουν δείξει μέχρι τώρα. Ο Αμύντας όμως έχει αποδείξει ότι είναι σκληρό …καρύδι και θα είναι μεγάλο λάθος αν υποτιμηθεί.
Ηρακλής - Ξάνθη : Θεωρητικά το πιο εύκολο ματς της ημέρας, με τον Ηρακλή να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προέρχεται από μια βαριά ήττα στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσει σήμερα να αμβλύνει τις εντυπώσεις και να διατηρηθεί μόνη πρώτη στην κορυφή.
Ίκαρος / Έσπερος - Πέραμα : Οι Καλλιθεάτες παραμένουν από τα βασικά φαβορί για την άνοδο και μέσα στο γήπεδο τους δύσκολα θα έχουν απώλεια βαθμών. Το Πέραμα όμως, έχει ποιοτικό ρόστερ και θα το …παλέψει μέχρι τέλους το παιχνίδι.
Ερμής Λαγκαδά - Ολυμπιάδα Π. : Η νίκη είναι …μονόδρομος για τους γηπεδούχους, οι οποίοι θέλουν να διατηρηθούν μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Η Ολυμπιάδα φέρεται να έχει τεθεί εκτός διεκδίκησης ανόδου και μένει να δούμε πως θα αντιδράσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ίκαροι Σερρών - Αιγάλεω : Σαν "τελικός", αντιμετωπίζεται αυτό το παιχνίδι από τους Σερραίους, οι οποίοι θέλουν να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για την σωτηρία τους. Το "Σίτι" βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση

Δεν υπάρχουν σχόλια: