Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Α2 Ανδρών - ΟΦΗ - Βασίλης Βαγενάς : "η αναστροφή του κλίματος και η υπόθεση παραμονής είναι πλέον καθαρά στα χέρια μας" !

πηγή : www.ofibc.gr
Το παιχνίδι του ΟΦΗ με το ΚΑΟΔ για την 14η αγωνιστική της Α2, είναι από τα πιο αμφίρροπα.
Ο Βασίλης Βαγενάς τονίζει “ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα. Εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και αν είμαστε συγκεντρωμένοι, κάνουμε τα λιγότερα δυνατά λάθη και ακολουθήσουμε πιστά το σχεδιασμό του τεχνικού τιμ όσο αφορά την τακτική στο παιχνίδι, πιστεύω ότι με την βοήθεια και του κόσμου μας οι πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα υπέρ μας είναι μεγάλες.
Για την επίτευξη του φετινού στόχου μας, που δεν είναι άλλο από την παραμονή στην κατηγορία, πιστεύω ότι πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξει ο κόσμος και η έδρα μας. Τα νέα στοιχεία που εισάγονται από τον προπονητής μας στην ομάδα πιστεύω ότι σταδιακά θα αποδώσουν σημαντικά και θεωρώ ότι η αναστροφή του κλίματος και η υπόθεση παραμονής είναι πλέον καθαρά στα χέρια μας αφού η διοίκηση έχει παράσχει στην ομάδα όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι".

Για το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ ο τεχνικός του ΟΦΗ Βαγγέλης Βλαχος τονίζει ότι “θέλουμε τη νίκη αφού παίζουμε στην έδρα μας και δεν πρέπει να αφήσουμε κανένα παιχνίδι να περάσει χωρίς να ματώσουμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε και σε αυτό το παιχνίδι. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας. Είναι ένα από τα σημαντικά παιχνίδια που θα δώσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Μετά το παιχνίδι του ποδοσφαίρου, τους περιμένουμε να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που ξέρουν και να μας βοηθήσουν σε σωστά πλαίσια για να πάρουμε την νίκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: