Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

… Νοσοκομεία οι ομάδες ... Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Γιώργο Αρναουτάκη ! Μειώθηκε στις 3 αγωνιστικές η ποινή του Τσακιρίδη.


Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι 3 από τις τέσσερεις ομάδες που ρίχνονται αύριο Σάββατο στην μάχη των ημιτελικών στο πρωτάθλημα Ανδρών Κρήτης ης ΕΚΑΣΚ, με τον Εργοτέλη να έχει τα περισσότερα προβλήματα. Αντίθετα ο αντίπαλος του, ο Χερρονάσιος φαίνεται να είναι η μόνη ομάδα από τις 4 που κατεβαίνει το Σάββατο υπέρ πλήρης. Ίωση με υψηλό πυρετό παρουσίασε σήμερα το πρωϊ ο Γιώργος Αρανουτάκης του Ηράκλειο και η συμμετοχή του στο παιγνίδι με τον Ανδρογέα είναι με ερωτηματικό. Αντίθετα στις Εθνικές κατηγορίες ο ΟΦΗ είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Δούκα στο ΒΑΚ, ενώ τελικά η ποινή του Αλέξη Τσακιρίδη μετά την έφεση μειώθηκε κατά μια αγωνιστική (σε 3) και θα απουσιάσει και στο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με τον Ίκαρο Καλλιθέας στο ΒΑΚ. Το Δειλινό ανεβαίνει με μεγάλη αισιοδοξία στην Αθήνα για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Φιλαθλητικό, έχοντας για πρώτη φορά Αρχηγό της αποστολής τον Βαγγέλη Βακάλογλου. Αναλυτικά :

Εργοτέλης : Με πολλά προβλήματα πηγαίνει στην Χερσόνησο η ομάδα του Νίκου Γαλυφιανάκη. Ο Ανδρέας Παναγιωτάκη υποβλήθηκε το περασμένο Σάββατο σε επείγουσα εγχείριση σκωληκοειδίτιδας και πιθανόν να χάσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Ο Χατζής έχει περάσει μια βαρείας μορφή ίωση και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του. Ο Καλασούντας υπέστη υποτροπή σε παλαιό τραύμα στην ωμοπλάτη, ενώ οι Σκαμνάκης και Βαρδαβάς επιστρέφουν μετά από σοβαρούς τραυματισμούς και έχουν κάνει πολύ λίγες προπονήσεις. Μικροπροβλήματα αντιμετωπίζει επίσης και ο έφηβος Χαλκιαδάκης, ενώ μέσα στην εβδομάδα ενοχλήσεις είχε και ο Λεκάκος.

Ηράκλειο : Χωρίς τον Γιώργο Δαγαλάκη, αλλά με την συμμετοχή του Μάριου Αρναουτάκη και του Παναγιώτη Αρβανίτη θα παραταχθεί η ομάδα των Μανόλη Δημητριάδη – Βασίλη Ράλλη. Ο Αρβανίτης, που συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις, σίγουρα δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μετά τον (ξανά) τραυματισμό στο χέρι του, όμως θα είναι στην δωδεκάδα του Ηράκλειου και ανάλογα την πορεία του παιχνιδιού θα αποφασισθεί η συμμετοχή του. Σοβαρό πρόβλημα παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί με τον υψηλό πυρετό που εμφάνισε ο Γιώργος Αρναουτάκης και αύριο θα κριθεί ανάλογα με την πορεία της ίωσης αν θα παίξει ή όχι.

Ανδρογέας : Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αλέξης Χριστοδούλου είναι η απουσία στο εξωτερικό του Μηλιαρά, ο τραυματισμός του Μπαξεβάνη και η ίωση που ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες τον Παπαδάκη Αντώνη και πιθανόν να απουσιάσει στο πρώτο παιχνίδι με το Ηράκλειο.

Χερρονάσιος : Η ομάδα του Γιάννη Κόκκινου φαίνεται να είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει προβλήματα και θα κατέβει το Σάββατο στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη πλήρης. Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν κάνει μεγάλη κινητοποίηση με αφίσες και sms που έχουν στείλει και αναμένεται αύριο το γήπεδο της Χερσονήσου να γνωρίσει μεγάλες πιένες.

Δειλινό : Η ομάδα των Σάββα Κατσούνη – Γιάννη Κόκκινου ανεβαίνει με μεγάλη αισιοδοξία στην Αθήνα και χωρίς προβλήματα με τους παίκτες. Η ίωση που είχε ο Κοτρώτσιος ξεπεράστηκε ενώ στο παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό για πρώτη αφορά θα είναι Αρχηγός της αποστολής ο Βαγγέλης Βακάλογλου.

Ιεράπετρα : Με ιώσεις ταλαιπωριόταν όλη την εβδομάδα η ομάδα του Γιώργου Μακράκη, και τελικά αυτός που θα μείνει εκτός δωδεκάδας στο δύσκολο παιχνίδι με το Ψυχικό θα είναι ο Λυκουρίνος που έχει πνευμονία. Η ομάδα θέλει οπωσδήποτε την Κυριακή την νίκη στην έδρα της για να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Πλεξουσάκης, δίδοντας για μια ακόμα φορά μαθήματα οργάνωσης του συλλόγου σε όλους μας, θα συνοδέψει σήμερα το απόγευμα την ομάδα των Παμπαίδων Α’ στα Χανιά η οποία θα καταλύσει σε ξενοδοχείο (!!!) για το παιχνίδι της Κυριακής στις 11πμ με τον Κύδωνα. Ο πρόεδρος θα μπορούσε να σηκώσει τα παιδιά από τις 5μμ και να τα στείλει στα Χανιά, όμως προτίμησε να επιβαρυνθεί οικονομικά με τα έξοδα της παραμονής της αποστολής στο ξενοδοχείο το Σάββατο το βράδυ και οι μικροί αθλητές να γλυτώσουν την ταλαιπωρία και βέβαια συνοδεύει και ο ίδιος την ομάδα !

ΟΦΗ : Η ομάδα του Στέφανου Δέδα έχει προσαρμόσει το παιχνίδι της με τον Δούκα την Κυριακή στο ΒΑΚ στην απουσία του Αλέξη Τσακιρίδη και χωρίς άλλες απώλειες και με την βοήθεια του κόσμου περιμένει να κάνει μια σημαντική νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Τελικά μετά την έφεση η ποινή του Αλέξη Τσακιρίδη μειώθηκε κατά μια αγωνιστική (σε 3) και έτσι θα απουσιάσει και την επόμενη Κυριακή στο παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας στο ΒΑΚ, ενώ θα επανέλθει στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό / Αρχέλαο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: