Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ΕΣΑΚΕ : ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αναδείχθηκε ο καλύτερος προπονητής για το 2008-9 !

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αναδείχθηκε ο καλύτερος προπονητής για την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 μετά από τη σχετική ψηφοφορία του ΕΣΑΚΕ. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που κατέκτησε όλους τους τίτλους με την ομάδα του, κατέκτησε και έναν προσωπικό τίτλο λαμβάνοντας 142 ψήφους.

"Χαίρομαι πολύ για την τιμή, αλλά και για το γεγονός που δουλεύουν στην ομάδα. Γιατί στην επιλογή μου ως καλύτερου προπονητή, θεωρώ ότι αναγνωρίζεται και ότι έκαναν όλοι όσοι δουλεύουν για την ομάδα" είπε ο Σέρβος τεχνικός και πρόσθεσε:"Αν επιλέγουν εμένα ως καλύτερο προπονητή, σημαίνει πως το επιτελείο μου είναι το καλύτερο. Και θέλω να ευχαριστήσω όσους δουλεύουν μαζί μου και ιδιαίτερα τους παίκτες μου για ότι έκαναν στη διάρκεια όλης της χρονιάς". Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε και στους παίκτες του: "Έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν όλη τη χρονιά. Και στο τέλος κατάφεραν να πετύχουν κάθε στόχο που είχαμε θέσει. Είμαι πραγματικά πολύ περήφανος γι' αυτούς. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε αυτούς για ότι έκαναν, αλλά και γενικότερα σε όλους όσους δουλεύουν μαζί τους". Όσο για το αύριο; "Η ιστορία μας έχει δείξει ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη περίοδο, αν θέλουμε και πάλι να είμαστε πρωταγωνιστές και να πετύχουμε τους στόχους μας. Η βάση υπάρχει. Και από τα σημαντικότερα κλειδιά είναι ότι είμαστε πραγματική ομάδα, ότι είμαστε οικογένεια".

Σε ότι αφορά στην ψηφοφορία, τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Σούλης Μαρκόπουλος που έλαβε 109 ψήφους, ενώ στη τρίτη θέση βρέθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος (33) που οδήγησε τον Κολοσσό στα πλέι οφ. Την "πεντάδα" συμπληρώνουν οι Βαγγέλης Αγγέλου και Παναγιώτης Γιαννάκης.

Αναλυτικά:
Ζέλικο Ομπράντοβιτς (Παναθηναϊκός) 142
Σούλης Μαρκόπουλος (Μαρούσι) 109
Γιάννης Σφαιρόπουλος (Κολοσσός) 33
Βαγγέλης Αγγέλου (Τρίκαλα) 9
Παναγιώτης Γιαννάκης (Ολυμπιακός) 8
Ηλίας Ζούρος (Πανελλήνιος) 8
Κώστας Πιλαφίδης (Καβάλα) 4
Κώστας Φλεβαράκης (ΑΕΚ) 3
Γιώργος Καλαφατάκης (ΠΑΟΚ) 2
Αντρέα Ματσόν (Αρης) 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: