Τρίτη, 9 Ιουνίου 2009

ΟΦΗ : Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν ο Παναγιώτης Χουλιάρας. Μάλλον αποχωρεί ο Αλέξης Τσακιρίδης !


Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, ο Παναγιώτης Χουλιάρας θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ. Ο 32χρονος σέντερ δέχτηκε την πρόταση ανανέωσης που του έγινε και έτσι θα ενισχύσει την προσπάθεια που θα κάνει και τη νέα σεζόν η κρητική ομάδα.

«Δύσκολα αλλάζω ομάδες και μπορώ να πω ότι και στον ΟΦΗ έχω δεθεί με το σύλλογο. Είμαι επτά χρόνια στην Κρήτη μαζί με την προηγούμενη μου θητεία στο Ρέθυμνο και χαίρομαι που συνεχίζω» επισημαίνει ο 32χρονος σέντερ(2,02) και αναφερόμενος στη νέα συμφωνία με τον ΟΦΗ τονίζει «η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει και τη νέα σεζόν και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αξίζαμε να ανέβουμε από φέτος στην Α2,αλλα κάναμε λάθη στο κρίσιμο σημείο. Μου είναι ακόμη δύσκολο να πιστέψω το πώς δεν δεν τα καταφέραμε φέτος. Κερδίσαμε τρείς φορές τον πρωταθλητή και μείναμε εκτός. Δεν πιστεύω ότι θα ξανακάνουμε το ίδιο λάθος. Πρέπει να έχουμε υπομονή και διάρκεια και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε την επόμενη χρονιά» τονίζει ο Παναγιώτης Χουλιάρας.

Όπως έχουμε αναφέρει και ο Σάκης Παναγάκης είναι πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ, ενώ ο Αλέξης Τσακιρίδης, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις για προσωπικούς λόγους δεν αναμένεται να συνεχίσει την συνεργασία του με την Κρητική ομάδα και την νέα αγωνιστική περίοδο, κάτι το οποίο σίγουρα θα είναι μια πολύ μεγάλη απώλεια για τον ΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: