Κυριακή, 21 Ιουνίου 2009

9ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πανεπιστημίων : το Χάλκινο μετάλλιο στο Bahcesehir University της Τουρκίας !


Bahcesehir University (TUR) - Frederic University (CYP) 67-65 the end

Ο Θανάσης Χατζηβασιλείου με την "ψυχή" της Κυπριακής ομάδας.

Οι Κύπριοι φοιτητές δεν σταμάτησαν στιγμή να ενθαρρύνουν την ομάδα και να τραγουδούν τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο

Οι τραυματίες παίκτες της Εθνικής Κύπρου Τριζόνας και Γεωργίου που απουσίασαν από τον μικρό τελικόBahcesehir University (TUR) - Frederic University (CYP) 67-65
Δεκάλεπτα : 11-7, 28-30, 47-49, 67-65

Στο τελευταίο δευτερόλεπτο κρίθηκε το χάλκινο μετάλλιο στο 9ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πανεπιστημίων. Η ομάδα της Τουρκίας (Bahcesehir University) πέτυχε καλάθι πάνω στην κόρνα και πήρε την νίκη από την ομάδα της Κύπρου (Frederic University) με σκορ 67-65, σε ένα συναρπαστικό αλλά πολύ ήσυχο παιχνίδι που κυμάνθηκε σε άκρως αθλητικά πλαίσια. Να σημειωθεί ότι από την ομάδα της Κύπρου απουσίαζαν οι 3 παίκτες της Εθνικής ομάδας της Κύπρου, οι τραυματίες Τριζόνας και Γεωργίου και ο άρρωστος Μουχτάρης.

Στο 1ο δεκάλεπτο η ομάδα του Πανεπιστημίου της Τουρκίας πέρασε μπροστά με 11-7, όμως το τέλος του ημιχρόνου βρήκε του Κύπριους να προηγούνται στο σκορ με 28-30. Στα δύο τελευταία δεκάλεπτα έγινε μεγάλη μάχη με την τύχη να χαμογελάει στο τελευταίο δευτερόλεπτο στους αθλητές του Bahcesehir University της Τουρκίας, που με το καλάθι που πέτυχαν στην εκπνοή του αγώνα πήραν την νίκη με 67-65 και το Χάλκινο μετάλλιο της διοργάνωσης !

Δεν υπάρχουν σχόλια: