Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ΑΓΟΡ : και ο Γιώργος Μακράκης στην λίστα των υοψηφίων !

πηγή : www.basketblog.gr

Από τη στιγμή που ο Στέργιος Κουφός απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Ρεθύμνου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου, οι ιθύνοντες της ομάδας της Κρήτης άρχισαν και πάλι από την αρχή. Πρώτο μέλημα της διοίκησης είναι να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος που θα καθίσει στον πάγκο την επόμενη σεζόν.

Για τον λόγο αυτό τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί Δ.Σ., ενώ ήδη τα πρώτα ονόματα μετά την άρνηση του Κουφού έχουν ακουστεί, χωρίς όμως τίποτα να είναι σίγουρο ακόμα. Όπως και στα μέσα της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου έτσι και τώρα τα ονόματα των Θανάση Σκουρτόπουλου και Γιώργου Καλαφατάκη βρίσκονται στη λίστα, ωστόσο πολύ δύσκολα ένας εκ των δύο θα αναλάβει ομάδα Α2.

Το όνομα του Νίκου Λινοξυλάκη είναι πιο προσιτό (στην ομάδα σκέφτονται όμως κατά πόσο θα μπορέσει να τα καταφέρει ο συγκεκριμένος σε μια ανταγωιστική ομάδα Α2), ενώ υπάρχει και η περίπτωση του Γιώργου Μακράκη, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει με την παρουσία του την ομάδα του Ρεθύμνου. Άλλο ένα όνομα που ακούγεται έντονα για τον πάγκο του συλλόγου είναι αυτό του Δημήτρη Παπαδόπουλου ο οποίος πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά με την ομάδα του Απόλλωνα παρά τα πολλά οικονομικά (και όχι μόνο) προβλήματα που αντιμετώπισε ο σύλλογος της Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: