Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΟΦΗ : συνεχίζει και ο Παναγάκης - ΑΓΟΡ : μιλούν με Καραγιάννη !


Ανανέωσε ο Σάκης Παναγάκης

Ο Σάκης Παναγάκης συνεχίζει και τη νέα σεζόν στο μπάσκετ του ΟΦΗ. Η συζήτηση ανάμεσα στους ανθρώπους του ΟΦΗ με τον 26χρονο (1μ 83) πλέι-μέικερ κράτησε μόνο μερικά λεπτά, καθως όπως λέει και ο ίδιος "υπήρχε αμοιβαία θέληση συνεργασίας". Ο Παναγακης είχε συμφωνήσει από πέρσι για 2 χρόνια με τον ΟΦΗ και η συμφωνία αυτή ενεργοποιήθηκε τώρα. "Έχω δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο της και θέλω την επόμενη σεζόν να τους χαρίσαμε ότι δεν καταφέραμε φέτος. Πιστεύω ότι θα κάνουμε και πάλι μια καλή προσπάθεια και εύχομαι να σταθούμε πιο τυχεροί" τονίζει ο Παναγακης.

Συζητούν και με τον Νίκο Καραγιάννη

Το σκηνικό αλλάζει συνεχώς στις τάξεις του Ρεθύμνου και τη δεδομένη χρονική στιγμή πρώτος στη λίστα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Νίκος Καραγιάννης. Φαίνεται πως στην ομάδα της Κρήτης έχουν βάλει στο μάτι τους προπονητές που ανέβηκαν στην Α1 και μετά τον Κουφό στράφηκαν στον... πρωταθλητή. Ήδη οι πρώτες επαφές έχουν γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές και ο Έλληνας τεχνικός δεν λέει όχι στο ενδεχόμενο να αναλάβει το Ρέθυμνο, ωστόσο αυτό μπορεί να συμβεί μόνο σε περίπτωση που δεν συνεχίσει στο Περιστέρι στην Α1. Οι διοικούντες του Ρεθύμνου ξαναμπαίνουν σε μια διαδικασία αναμονής, καθώς ο Νίκος Καραγιάννης φαίνεται πως θέλει να δει πρώτα τι θα γίνει με την αθηναϊκή ομάδα και στη συνέχεια να πάρει αποφάσεις. Παρά το γεγονός αυτό πάντως, στο Ρέθυμνο είναι διατεθειμένοι να τον περιμένουν και στη συνέχεια να πράξουν αναλόγως.

Πιο πίσω στη λίστα πάντως συνεχίζουν και βρίσκονται άλλα ονόματα, όπως αυτά των Νίκου Λινοξυλάκη, Γιώργου Μακράκη, Δημήτρη Παπαδόπουλου, ενώ προστέθηκαν και τα ονόματα των Γιώργου Ζαφειρούδη (συζητάει και με τον Ερμή Λαγκαδά) και Νίκου Βουρνά. Όπως και να έχει πάντως οι συγκεκριμένες υποθέσεις θα απασχολήσουν σε περίπτωση που "χαλάσει" του Νίκου Καραγιάννη. Μετά την ολοκλήρωση της υπόθεσης του προπονητή θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός ενόψει της επόμενης σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: