Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2009

ΟΦΗ : έμφαση στις υποδομές - ανανέωσε ο Γιώργος Γωνιωτάκης - στην Αθήνα ο Μάνος Ξημέρης για μεταγραφές !


Η καλύτερη οργάνωση των ακαδημιών μπάσκετ του ΟΦΗ στην οδό Εφόδου, αλλά και στο Βαρδινογιαννειο αθλητικό κέντρο, αποτελεί βασική προτεραιότητα της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για τη νέα σεζόν, αλλά και του τεχνικού τίμ. Σε πρόσφατη συνάντηση του προέδρου του συλλόγου Βασίλη Ξημερη με τον προπονητή Γιώργο Βόβορα, εκφράστηκε από τον τελευταίο η επιθυμία να τεθεί επικεφαλής σε μια νέα προσπάθεια με στόχο την καλύτερη λειτουργία των ακαδημιών, καθώς στον ΟΦΗ δεν το κρύβουν ότι δεν είναι ικανοποιημένοι από την εικόνα των τελευταίων ετών και θεωρούν ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο πρωτοβουλίες θα αναλάβει και ο προπονητής Γιώργος Γωνιωτάκης, η συνεργασία του οποίου ανανεώνεται και για την επόμενη σεζον, ως συνεργάτης του πρώτου προπονητή. Μάλιστα έχει ήδη καταρτίσει μια τεχνική έκθεση την οποία θα παραδώσει στον κ.Βόβορα. Ο τελευταίος με την εμπειρία που έχει στην οργάνωση των ακαδημιών θα καταθέσει σύντομα τις προτάσεις του στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ζητώντας την υλοποίηση τους. Οι πρώτες παρεμβάσεις αφορούν στην καλύτερη διαμόρφωση του χώρου, όπου φιλοξενούνται οι ακαδημίες μπάσκετ στην οδό Εφόδου, η προμήθεια αθλητικού υλικού για τους αθλητές, αλλά και προπονητικό υλικό. Παράλληλα ο στόχος είναι η έλευση περισσότερων παιδιών στην ακαδημία μπάσκετ του ΟΦΗ.

Ανανέωσε ο Γιώργος Γωνιωτάκης

«Επεξεργαζόμαστε ήδη ένα σχέδιο με τον κ.Βοβορα που είναι ενήμερος για τη σημερινή λειτουργία της ακαδημίας. Είναι και δική του θέση ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές προς το καλύτερο. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε κάποια πράγματα» επισημαίνει ο Γιώργος Γωνιωτακης που για τη συνεργασία του με τον προπονητή, επισημαίνει ότι «είναι άψογη. Δίνει πρωτοβουλίες στους συνεργάτες του και νοιώθεις ότι είσαι ένας δεύτερος προπονητής και όχι βοηθός». Ο 31χρονος τεχνικός που διανύει την τρίτη του σεζόν σαν προπονητής στον ΟΦΗ (και την τέταρτη συνολικά στην ομάδα), αναφερόμενος στην επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα μπάσκετ, επισημαίνει πως «ξέρουν όλοι την αγάπη μου για τον ΟΦΗ. Μακάρι να είμαι πάντα στην ομάδα αυτή. Προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό σε ότι αναλαμβάνω».

Στην Αθήνα ο Μάνος Ξημέρης για μεταγραφές και ανανεώσεις

Την ίδια ώρα, όπως γράψαμε και χθες, στην Αθήνα μεταβαίνει ο έφορος μπάσκετ του ΟΦΗ Μάνος Ξημέρης, όπου σε συνεργασία με τον Γιώργο Βόβορα θα έχει επαφές με μάνατζερ για παίκτες που ενδιαφέρουν την κρητική ομάδα. Την επόμενη εβδομάδα λοιπόν αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις σε μεταγραφικά θέματα (απόκτηση σέντερ που έπαιζε στην Β' Εθνική) αλλά και στις ανανεώσεις των Παναγιώτη Μπαρλά (έχει προγραμματιστεί ραντεβού το Σάββατο στην Αθήνα) και Βασίλη Βαγενά, ενώ για το θέμα του Αλέξη Τσακιρίδη, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά παράγοντες του συλλόγου, "ο ΟΦΗ πρέπει να έχει υπομονή" ! Όπως γράψαμε και χθες αν τελικά ο Αλέξης Τσακιρίδης αποχωρήσει από την ομάδα τότε θα αναζητηθούν δύο παίκτες για τις θέσεις 2 και 3 .

Δεν υπάρχουν σχόλια: