Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

"Ηράκλειο" : πολύ κοντά στον Γιάννη Καραλή της "Ιεράπετρας" !

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Γιάννη Καραλή βρίσκεται το “Ηράκλειο”. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ολοκληρωθεί και ο μέχρι πρότινος παίκτης της Ιεράπετρας έρχεται την Τρίτη το βράδυ στο Ηράκλειο για τις τελικές υπογραφές.

Ο Γιάννης Καραλής γεννήθηκε στις 11-7-1980, έχει ύψος 2.01μ και παίζει στις θέσεις “4” και “5”. Γεννήθηκε στην Ρουμανία και έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα. Από την πόλη της Θεσσαλίας ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στο μπάσκετ στις ακαδημίες του Σπόρτιγκ Τρικάλων. Στο παιδικό έπαιξε στον ΔΑΝΑΟ Τρικάλων και στην συνέχεια στο τοπικό πρωτάθλημα με τους Πελασγούς Μεγάλων Καλυβίων. Συνέχισε στην ΔΑΦΝΗ Χαϊδαρίου (Γ’ Εθνική), στον ΑΣ Τρικάλων (Γ’ και Β’ Εθνική) και τα τελευταία 3 χρόνια ήταν στην Ιεράπετρα. Ο Γιάννης Καραλής διακρίνεται τόσο για την αγωνιστικότητα του όσο και για τον καλό του χαρακτήρα μέσα και έξω από το γήπεδο και ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς αθλητές στους παράγοντες και στους φιλάθλους της Ιεράπετρας.

Να σημειωθεί ότι με την προσθήκη του Γιάννη Καραλή και του Νίκου Κρίτσαλου έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας του “Ηράκλειο σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό και το μπάτζετ, αν και ίσως την τελευταία στιγμή προστεθεί ακόμα ένας παίκτης που αγωνίζεται στην περιφέρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: