Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

"Ηράκλειο" : Ανανεώσεις παικτών και ανακοίνωση του Χρήστου Μαυρόπουλου !


Το “Ηράκλειο” ανακοίνωσε πριν λίγο την πρώτη του μεταγραφή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής του στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Ο Χρήστος Μαυρόπουλος επανέρχεται στην ομάδα μετά από 3 χρόνια και με μια χρονιά καθυστέρηση στην Γ’ Εθνική, αφού πέρυσι την τελευταία στιγμή δεν ανανεώθηκε η συνεργασία με τα Δειλινά, με αποτέλεσμα να ενταχθεί στο δυναμικό του Χερρονάσιου.

Επίσης το “Ηράκλειο” ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών από το περυσινό ρόστερ που θα παραμείνουν στην ομάδα και την νέα χρονιά, ενώ όπως αναφέρει συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον Χριστόφορο Κουρουζίδη. Τέλος στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι γίνονται συζητήσεις και με άλλους παίκτες, ενώ είναι γνωστό ότι στο στόχαστρο του συλλόγου είναι οι Κρίτσαλος – Στεφανάκης, όπως και 2 -3 άλλοι παίκτες από την Κρήτη ή που αγωνίσθηκαν τα τελευταία χρόνια σε ομάδες της Κρήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του "Ηράκλειο"

Επιτροπή Μπάσκετ του “Ηράκλειο” Ο.Α.Α έθεσε από την πρώτη στιγμή πάνω από όλα τα κριτήρια της προσφοράς στον σύλλογο, της εντοπιότητας και τους ήθος , σαν βασικά για την συμμετοχή παικτών στις ομάδες του συλλόγου. Βαδίζοντας πάνω σε αυτές τις βασικές αρχές προχωράμε στον σχεδιασμό της Ανδρικής ομάδας που θα συμμετάσχει από την νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Έγινε προσπάθεια στο ρόστερ της ομάδας να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες από αυτούς που οδήγησαν την ομάδα στην Εθνική κατηγορία. Οι αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις των παικτών την νέα περίοδο δεν επέτρεψαν σε κάποιους από αυτούς να είναι μαζί μας. Εμείς τους ευχαριστούμε πολύ για την μεγάλη συμβολή τους στην επιτυχία της ομάδας μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην αθλητική τους καριέρα. Οι παίκτες που συνεχίζουν μαζί μας είναι οι : Αρβανίτης Παναγιώτης, Αρναουτάκης Γιώργος, Μηλαθιανάκης Βαγγέλης, Σκόρδος Αλέξης, Αρναουτάκης Μάριος και Δαγαλάκης Γιώργος, ενώ με τον Χριστόφορο Κουρουζίδη βρισκόμαστε σε συζητήσεις. Επίσης εντάξαμε στο δυναμικό της ομάδας μας τον Χρήστο Μαυρόπουλο, ένα αθλητή που έχει προσφέρει πολλά στον σύλλογο, διακρίνεται για την αγωνιστικότητα και το ήθος του και βέβαια έχει πλέον πολιτογραφηθεί Κρητικός. Τέλος βρισκόμαστε σε συζητήσεις και με άλλους παίκτες που είτε έχουν τιμήσει με την παρουσία τους την φανέλα του συλλόγου, είτε είναι Κρητικοί, είτε έχουν προσφέρει σημαντική βοήθεια σε άλλους συλλόγους της Κρήτης".

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στο “Ηράκλειο” ο Χρήστος Μαυρόπουλος τόνισε : “είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω και πάλι στην ομάδα και θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να συμβάλλω και εγώ στην επάνοδο του συλλόγου εκεί όπου η ιστορία του επιβάλλει. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Επιτροπής Μπάσκετ και θα προσπαθήσω να τιμήσω την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου“.

Δεν υπάρχουν σχόλια: