Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Οι ομάδες της Κρήτης στις Εθνικές κατηγορίες !

OΦΗ : Πάει να κάνει το μπαμ με το “δυάρι”

Στον ΟΦΗ ο έφορος της ομάδας Μάνος Ξημέρης είχε το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα μαζί με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Βόβορα επαφές με παίκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες η Κρητική ομάδα έκλεισε παίκτη για την θέση “3”, με εμπειρία στην κατηγορία Α1 που πέρυσι αγωνιζόταν στην Α2 και το όνομα του αναμένεται να ανακοινωθεί αυτήν την εβδομάδα. Το “μεγάλο μπάμ“ όμως αναμένεται να γίνει με παίκτη που παίζει στην θέση “2” (πέρυσι αγωνιζόταν στην Α2) και ο οποίος αναμένεται να έρθει στο Ηράκλειο μέχρι την Τετάρτη για να κάνει τις οριστικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΟΦΗ. Μέχρι την Παρασκευή λοιπόν αναμένεται να κλείσει το θέμα αυτό, ημερομηνία που έχουν δώσει οι άνθρωποι του ΟΦΗ σαν ορόσημο και στον Αλέξη Τσακιρίδη για να τους απαντήσει αν θα συνεχίσει ή όχι στην ομάδα.

Εργοτέλης : με το μάτι στραμμένο στην Ιεράπετρα !

Την Δευτέρα βράδυ στις 20:00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της πόλης σε ανοιχτό διοικητικό συμβούλιο για τους φίλους της Ιεράπετρας θα αποφασιστεί το μέλλον της ομάδας. Στην συνεδρίαση θα κατατεθεί ο προϋπολογισμός για την νέα χρονιά και από το ύψος του θα παρθούν οι όποιες αποφάσεις. Κάποιοι πάντως είδη αναφέρουν ότι η ομάδα δεν θα συμμετάσχει στην Γ’ Εθνική, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι η ομάδα πρέπει να κατέβει ακόμα και αν παίζει με τους εφήβους του συλλόγου. Σίγουρα οι εξελίξεις αυτές δεν είναι ευχάριστες για την ιστορική ομάδα της Ανατολικής Κρήτης και ελπίζουμε έστω και την τελευταία στιγμή να συναισθανθούν όλοι τις ευθύνες τους και να βοηθήσουν οικονομικά ώστε να συνεχιστεί η μεγάλη προσπάθεια των τελευταίων χρόνων.

Στον Εργοτέλη τώρα περιμένουν με αγωνία το αποτελέσματα από την Ιεράπετρα, αφού αν αυτή δεν κατέβει στην Γ΄ Εθνική τότε η ομάδα παίρνει την θέση της στην Εθνική κατηγορία. Πάντως ο σύλλογος του Ηρακλείου ανακοίνωσε ήδη τις 3 πρώτες μεταγραφές του και συζητάει και με άλλου 3 (δύο “ψηλούς” και ένα play maker), ενώ στο θέμα του προπονητή η Επιτροπή Μπάσκετ έχει στα χέρια της 5 προτάσεις, μεταξύ των οποίων 2 ονόματα εκτός Κρήτης που ήταν σε ομάδες στην Β’ Εθνική και ενός Κρητικού που είχε πέρυσι ομάδα στην Γ’ Εθνική. Πάντως αν η ομάδα τελικά αγωνισθεί στην Γ’ Εθνική θα χρειαστεί να επανεξετασθεί ο σχεδιασμός που έχει γίνει.

Ηράκλειο : κλείνει “τεσσάρι” και ίσως κάνει ακόμα μια μεγάλη μεταγραφή

Στο “Ηράκλειο” περιμένουν να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νίκου Κρίτσαλου, ενώ την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορέίες βρίσκονται πολυ κοντά στην απόκτηση “τεσσάρι” που πέρυσι αγωνίζονταν στην Γ’ Εθνική σε ομάδα της Κρήτης. Με τις δύο αυτές μεταγραφές φαίνεται να ολοκληρώνεται το ρόστερ της ομάδας (Μαυρόπουλος - Στεφανάκης - Πετράκης - Κοτούλας - Μηλαθιανάκης - Αρβανίτης - Αρναουτάκης Γ. - Σκόρδος - Αρναουτάκης Μ. - Δαγαλάκης), αν και υπάρχει το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα παίκτη που να παίζει στις θέσεις στην περιφέρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: