Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Ο Κώστας Βαρδαβάς στο Παγκράτι !

πηγή : www.basketblog.gr

Παίκτες του Παγκρατίου (Α2) είναι από σήμερα ο Γιάννης Κακιούζης και ο Κώστας Βαρδαβάς. Σε επίσημη ανακοίνωση του ο σύλλογος αναφέρει : "Η διοίκηση του Παγκρατίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τις δύο πρώτες τις μεταγραφές. Απέκτησε τον 31χρονο φόργουορντ Γιάννη Κακιούζη ο οποίος φορούσε τα τελευταία τέσσερα χρόνια με μεγάλη επιτυχία την φανέλα της Δάφνης και τον 28χρονο φόργουορντ Κώστα Βαρβαδά ο οποίος αγωνιζόταν τα τρία τελευταία χρόνια στο Ρέθυμνο και μαζί του γιόρτασε την άνοδο στην Α1, αλλά και την συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό", αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Μουζούκης εμφανώς ικανοποιημένος για τις δύο μεταγραφικές "βόμβες" του Παγκρατίου επισήμανε: "Ήρθαν στην ομάδα δύο αθλητές για τους οποίους ο προπονητής μας Αλέκος Δάγλας είχε βάλει τρία sos δίπλα για να τους πάρουμε, κάτι το οποίο έγινε πραγματικότητα". Από την πλευρά του ο προπονητής Αλέκος Δάγλας μετά τις υπογραφές των συμβολαίων τόνισε ότι "ευχαριστώ την διοίκηση γιατί έκανε δεκτές τις πρώτες μου εισηγήσεις. Είναι πολύ καλά παιδιά και με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε αυτά που θέλουμε".

Ο Κώστας Βαρδαβάς ο οποίος παντρεύτηκε πρόσφατα χαρακτήρισε την μεταγραφή του στο Παγκράτι ως "το καλύτερο δώρο γάμου. Γίνεται μια δυνατή προσπάθεια στο Παγκράτι και πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Ο προπονητής μου Αλέκος Δάγλας έδειξε από την αρχή ότι με ήθελε και εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να δικαιώσω όσους με πίστεψαν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: