Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Εθνική Ανδρών : κλήση των παικτών που θα προετοιμαστούν στο Καρπενήσι - Στο ρόστερ ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης !

Ο Γιόνας Καζλάουσκας αποφάσισε ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα συμμετάσχουν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας και τούς ανακοίνωσε. Ο Λιθουανός τεχνικός κάλεσε και τους Νικ Καλάθη και Κώστα Κουφό, που θα δώσουν το παρόν για πρώτη φορά στην Εθνική ανδρών, να προετοιμαστούν με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Καρπενήσι. Ο δεύτερος είχε αγωνιστεί στην Εθνική Εφήβων και φέτος πήρε... προαγωγή για την ανδρών.

Στην Εθνική κλήθηκε και ο Δημήτρης Διαμαντίδης που αναρρώνει από την επέμβαση και η συμμετοχή του παραμένει ανοικτή ακόμα. Την καλή πορεία του Αμαρουσίου "εξαργύρωσαν" οι Γλυνιαδάκης, Καϊμακόγλου και Μαυροκεφαλίδης (φωτογραφία).

Αναλυτικά οι παίκτες που κάλεσε ο Καζλάουσκας: Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Νίκος Ζήσης, Κώστας Καϊμακόγλου, Νικ Καλάθης, Γιάννης Καλαμπόκης, Κώστας Κουφός, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Γιάννης Μπουρούσης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Στράτος Περπέρογλου, Γιώργος Πρίντεζης, Βασίλης Σπανούλης, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, Δημήτρης Τσαλδάρης, Αντώνης Φώτσης.

Η πρώτη συγκέντρωση των παικτών θα γίνει στις 20 Ιουλίου οπότε και θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις (όπως και το επόμενο πρωί) και στις 21 Ιουλίου το απόγευμα η Εθνική θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: