Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Συνεχίζει η Ιεράπετρα στην Γ’ Εθνική με υπεύθυνο της ανδρικής ομάδας τον Παναγιώτη Ακουμιανάκη και μπάτζετ περίπου 90.000€ !


Έγινε απόψε το πολύαναμενόμενο από πολλούς διοικητικό συμβούλιο της Ιεράπετρας που αφορούσε την πορεία της ανδρικής ομάδας στην Γ’ Εθνική την νέα αγωνιστική περίοδο. Μετά από συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που κράτησαν αρκετές ημέρες και με το ενδεχόμενο ακόμα και να μην κατέβει η ομάδα της Ανατολικής Κρήτης στην Εθνική κατηγορία να είναι ορατό, αποφασίστηκε τελικά η ομάδα να συμμετέχει και φέτος στην Γ’ Εθνική με μειομένο όμως μπάτζετ, που σύμφωνα με πληροφορίες θα κυμανθεί λίγο κάτω από τις 90.000€. Υπεύθυνος της ανδρικής ομάδας ανέλαβε ο τελευταίος πρόεδρος της ΑΕ Λυγιάς, ο Παναγιώτης Ακουμιανάκης (Ταμίας στο σημερινόΔΣ), που είχε ανεβάσει και την ομάδα στην Εθνική κατηγορία.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό η ομάδα θα βασιστεί κατά κύριο λόγο στις υποδομές της με μια έως δυο προσθήκες, ενώ μετά από αυτές τις εξελίξεις αύριο αναμένεται να πάρει και τις αποφάσεις του ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Μακράκης, ο οποίος βέβαια όπως έχουμε αναφέρει έχει πρόταση και από τον Εργοτέλη.

Ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Πλεξουσάκης μετά από αυτές τις εξελίξεις και την στήριξη που θα έχει στην ανδρική ομάδα, θα δώσει όλο του το βάρος στις υποδομές και τις ακαδημίες του συλλόγου, ενώ στο ΔΣ εισήλθαν και νέα μέλη που θα βοηθήσουν οργανωτικά και οικονομικά στα γυναικεία τμήματα του συλλόγου.

Τέλος θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο Παναγιώτης Ακουμιανάκης ανέλαβε να καλύψει και τα έξοδα όλων των παιδιών της Ιεράπετρας που θα συμμετάσχουν στο camp του Αρκαλοχωρίου !

Δεν υπάρχουν σχόλια: