Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010

Την Κυριακή στην Αλικαρνασσό το All Star Game της ΕΚΑΣΚ ... Οι βραβεύσεις !

Από το σημερινό Δελτίο Τύπου της ΕΚΑΣΚ μεταφέρουμε μεταξύ άλλων :

"Την Κυριακή 17-1-10 θα διεξαχθεί το ALL STAR GAME της Κρήτης. Ως γνωστόν η γιορτή του Κρητικού μπάσκετ θα γίνει στο κλειστό Αλικαρνασσού στις 11πμ και εκτός από τους διαγωνισμούς καρφωμάτων και τριπόντων θα διεξαχθεί αγώνας μεταξύ δύο ομάδων από το νησί με παίκτες που θα επιλέξουν οι προπονητές των τεσσάρων πρώτων ομάδων της μέχρι τώρα βαθμολογίας του τοπικού πρωταθλήματος ανδρών.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης η Διοίκηση της Ένωσης θα κόψει την πίτα της και θα δώσει Κύπελλα στις περυσινές πρωταθλήτριες ομάδες του νησιού(σε όσες δεν τα έχουν ακόμα πάρει). Συγκεκριμένα στου συλλόγους «Ηράκλειο» για τους τίτλους ανδρών,γυναικών,Π/Π Α, Αρκάδι (κορασίδες,νεάνιδες), Κύδων (παίδων), Ακρωτήρι (π/κ α) και ΟΑΧ (π/κ β).
Επίσης η Διοίκηση της ΕΚΑΣΚ αποφάσισε να τιμήσει στην διάρκεια της εκδήλωσης τους παράγοντες κκ Βασιλειάδη (Εργοτέλης), Β Ξημέρη (ΟΦΗ), Λουκαδάκη (Ηράκλειο), Φουκαράκη (Αναγέννηση) για την προσφορά τους στο άθλημα, την αθλήτρια του ΟΑΧ Ελευθερία Ακριβού για την ανάδειξή της σε MVP στο τουρνουά Χριστουγέννων της ΕΟΚ , τον Ομοσπονδιακό προπονητή γυναικών Κώστα Μίσσα , του "Πελαργούς" και τον Ρεθυμνίωτη δημοσιογράφο Νίκο Παπαδογιάννη.

Όσον αφορά το πρόβλημα που έχει προκύψει με την κατάργηση των νομαρχιακών προπονητών στο αναπτυξιακό από την ΕΟΚ για οικονομικούς λόγους , στα αγόρια όλοι δεν συνεχίζουν ενώ ο περιφερειακός κ.Κόκκινος πρότεινε στην ΕΚΑΣΚ να συνεχίσει εκείνος τις προπονήσεις αλλά να έρχονται στο Ηράκλειο οι αθλητές του κλιμακίου. Μία πρόταση που θα συζητηθεί στο επόμενο ΔΣ της Ένωσης . Στα κορίτσια ο περιφερειακός προπονητής κ.Πινακουλάκης παραμένει και κάνει προπονήσεις στα κορίτσια του Ηρακλείου. Επίσης δέχτηκαν και παραμένουν στις θέσεις τους αμισθι οι περιφερειακοί κκ Πλευράκης, Θεοδωράκης και για αυτό η Ένωση τους ευχαριστεί πολύ .
Στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ θα συζητηθεί ακόμα και η απολογία του περιφερειακού προπονητή κ.Κόκκινου μετά από καταγγελία του μέλους της Ένωσης κ.Λυριτζάκη για απρεπή συμπεριφορά στο πρόσωπό του.

Η διοίκηση της ΕΚΑΣΚ συγχαίρει την Ιεράπετρα και τον Δήμο της πόλης για το επιτυχημένο διεθνές τουρνουά εφήβων που διοργάνωσαν καθώς και τα παιδιά του νησιού, προπονητές και παράγοντες για την θαυμάσια συμμετοχή τους στο εν λόγο τουρνουά".

Η ΕΚΑΣΚ όρισε τους εναπομείναντες εξ αναβολής αγώνες παίδων ενω γνωστοποίησε την ημερομηνία και ώρα του τελικού των Εφήβων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
* Ορίζεται ο εξ αναβολής αγώνας παίδων ΑΟΑΝ- ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ να διεξαχθεί την Τετάρτη 13/01/2010 και ώρα 20.30 στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Νικολάου.
* Ορίζεται ο εξ αναβολής αγώνας παίδων ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ να διεξαχθεί την Τετάρτη 13/01/2010 και ώρα 21.00 στο κλειστό γυμναστήριο Αρκαλοχωρίου.
* Ο Τελικός για το πρωτάθλημα Εφήβων ΑΓΟΡ- ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 18/1/2010 και ώρα 19.00 στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: