Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

Το τουρνουά «3 με 3» στην Ιεράπετρα

Στην Ιεράπετρα φιλοξενήθηκε το Σαββατοκύριακο 20-21 Σεπτεμβρίου του 2008 το Τουρνουά «3 με 3». Η συμμετοχή ήταν μεγάλη στη διοργάνωση που έχει κεντρικό ρόλο στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ φέρνοντας χιλιάδες παιδιά κοντά στην καλαθοσφαίριση, που προσφέρει χαρά σε συνδυασμό με τα οφέλη της άθλησης.
Στη διοργάνωση συμμετείχαν 304 παιδιά (240 αγόρια και 64 κορίτσια) γεννηθέντα από το 1991 και μετά. Νικητής στο διαγωνισμό ελευθέρων βολών αναδείχθηκαν ο Νίκος Φραγκάκης (Δημοτικό) και η Μαρία Μαστοράκη (Γυμνάσιο-Λύκειο), ενώ στο διαγωνισμό τριών πόντων ο Μπάμπης Πάγκαλος (Δημοτικό) και η Δέσποινα Βασιλάκη (Γυμνάσιο-Λύκειο).
Η οργάνωση ήταν εξαιρετική, ενώ το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος, Μανόλης Μαστοράκης, ο πρόεδρος ΔΗΧΑΙ Νίκος Κοϊνάς και από τον ΑΟ Ιερά
πετρα ο πρόεδρος Βαγγέλης Πλεξουσάκης, καθώς και μέλη του ΔΣ.
Είναι η 14η συνεχόμενη χρονιά που η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διοργανώνει το Τουρνουά «3 με 3», παραμένοντας πιστή στην αναπτυξιακή πολιτική της, που έχει πάντα ως στόχο την προώθηση της ιδέας του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες. Πολύτιμοι αρωγοί της προσπάθειας αυτής είναι πάντα η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι δύο χορηγοί που κάνουν πράξη τις προσπάθειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Η CHAMPION και η MOLTEN επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή τους, όσο και για τις νίκες τους στους διαγωνισμούς που γίνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: