Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Δειλινό - Ιεράπετρα : 57 - 66 με ένταση, πάθος, τραυματισμούς και αποβολές.

Το φύλλο του αγώνα.

Η (έμπειρη) Γραμματεία : Δέσποινα Γιακουμάκη, Χρυσούλα Παπαδάκη και (ο πρόεδρος) Ορέστης Σμυρνάκης.


Ο παλιός δίνει συμβουλές στο νέο : Μιχάλης Μαχαιριανάκης και Δημήτρης Χατζημάρκος.





Νοσοκομείο θύμιζε στο τέλος του αγώνα η Ιεράπετρα.

Παράγοντες του Δειλινού και της Ιεράπετρας.

Δύο φίλοι από τα παλιά : Γιάννης Χαρωνίτης και Κώστας Κλινάκης.

Χρόνης Θεωδορίδης με τον μικρό Ηλία, Χρήστος Μαυρόπουλος και Πατακός.

Μαυρίδης, Κλινάκης και Αναγνώστου του Δειλινού.

Ο Μαυρίδης του Δειλινού μετά την αποβολή του στην εξέδρα με παίκτες του "Ηράκλειο".

Ο Χριστοδούλου της Ιεράπετρας μετά τον τραυματισμό και την αποβολή του.




Η στιγμή της έναρξης των επεισοδίων που είχε σαν αποτέλεσμα την αποβολή του Μαυρίδη (Δειλινό) και του Χριστοδούλου (Ιεράπετρα).

Τα δεκάλεπτα : 11-15, 30-33, 46-47, 57-66

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και πάθος από την αρχή μέχρι το τέλος, που παραλίγο να τιναχθεί στον αέρα στο πρώτο δεκάλεπτο και στις αρχές του δευτέρου και αποσοβήθηκαν τα χειρότερα χάριν της μεγάλης εμπειρίας του Μιχάλη Μαχαιριανάκη και την παρέμβαση των παραγόντων και των προπονητών των δύο ομάδων , η Ιεράπετρα κέρδισε καθαρά στο Λίντο με 66 - 57 το Δειλινό που όμως είχε πολλές απουσίες και για αρκετό διάστημα χρησιμοποίησε παίκτες από τον κορμό της περυσινής ομάδας του. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Χριστοδούλου της Ιεράπετρας σε μια κόντρα με τον Μαυρίδη του Δειλινού στην αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου που παραλίγο να δημιουργήσει γενική σύρραξη, κάτι που δεν έγινε λόγω της ψυχραιμίας που έδειξαν διαιτητές, παράγοντες, προπονητές αλλά και κάποιοι παίκτες και των δύο ομάδων. Στην φάση αυτή αποβλήθηκαν από τους διαιτητές και οι δύο παίκτες που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο (Χριστοδούλου και Μαυρίδης).


Πολύ καλή η διαιτησία του Μιχάλη Μαχαριανάκη του Δημήτρη Χατζημάρκου που κατάφεραν να ισορροπήσουν ένα παιχνίδι που δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς.

Δειλινό (Μυκωνιάτης Στ.) : Φασουλάκης 5 (1), Βέλλιος 3 (1), Χωματάς 2, Βογιατζής 4, Μαυρίδης 4, Ζήσιος 15 (2), Οικονόμου 3 (1), Κακαβάς 6, Μαιστρέλης Β. 8 (2), Κοτρώτσιος 7, Μπουμπάκης, Μαιστρέλης Ν.

Ιεράπετρα (Μακράκης Γ.) : Κολοβός 3 (1), Μιχαηλίδης 16 (2), Λυκουρίνος 3 (1), Πετρουλίδης 9 (1), Μάτος 2, Τσώλης 13, Καραμανωλάκης 2, Μυστιλιάδης 6 (1), Καραλής 12 (1), Χριστοδούλου, Ματζαράκης, Δράκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: