Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Πρώτη η ΜΕΝΤ στο 1ο τουρνουά "Ευάγγελος Μαντουλίδης"

Το 1ο τουρνουά "Ευάγγελος Μαντουλίδης" έλαβε τέλος με τη ΜΕΝΤ να κατακτά την πρώτη θέση αφού στον άτυπο τελικό επικράτησε του Κεραυνού Αιγίου με 82-72, αφήνοντας δεύτερο το συγκρότημα του Γιάννη Χρυσανθόπουλου. Στον μικρό τελικό ο Μαντουλίδης νίκησε την Αναγέννηση Φλόγα με 66-66, με τρίποντο του Γάκη σε "νεκρό χρόνο".
Μετά το τέλος των αγώνων πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης. Ο διευθυντής αθλητισμού των Εκπαιδευτηρίων και του ΜΑΣ Μαντουλίδης Μάκης Χασιώτης, αφού μνημόνευσε τον Ευάγγελο Μαντουλίδη, ευχαρίστησε τις ομάδες για την συμμετοχή τους, τους συνδέσμους διαιτητών και κριτών, τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτο, για την αθλοθέτηση του κυπέλλου του πολυτιμότερου παίκτη και την στατιστική υπηρεσία του Κώστα Γαλάνη. Ο αρχηγός του Άρη Σάββας Ηλιάδης που απουσιάζει στο εξωτερικό με τους "κίτρινους" έστειλε μήνυμα χαιρετισμού.

Στην συνέχεια έγιναν οι απονομές. Στην ομάδα της ΜΕΝΤ που κατέλαβε την πρώτη θέση το κύπελλο παρέδωσε η πρόεδρος των Εκπαιδευτηρίων και του ΜΑΣ Μαντουλίδης, Αικατερίνη Μαντουλίδου. Στην δεύτερη ομάδα του Κεραυνού Αιγίου το κύπελλο παρέδωσε ο Δήμαρχος Πανοράματος Ιγνάτιος Καϊτετζίδης. Ο Λυκειάρχης των Εκπαιδευτηρίων Δημήτρης Λασκαρίδης απένειμε το αναμνηστικό για την τρίτη θέση στον ΜΑΣ Μαντουλίδης, ενώ το κύπελλο για τν αναγέννηση Φλόγα παρέδωσε η γενική διευθύντρια των Εκπαιδευτηρίων Άσπα Χασιώτη. Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτος απένειμε το έπαθλο που αθλοθέτησε η Ένωση για τον πολυτιμότερο παίκτη που ήταν ο Βούλε Μάντιτς της ΜΕΝΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: