Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΣΑΚ : Συμπαράσταση από ΓΣΕΕ

Πηγή : http://www.basketblog.gr

Το προεδρείο του ΠΣΑΚ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο και τον αντιπρόεδρο Μανώλη Κοντοπάνο, στους οποίους γνωστοποίησαν την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ. Μάλιστα, οι δύο άνδρες εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον ΠΣΑΚ και τους ενημέρωσαν πως θα παρέμβουν υπέρ του Συνδέσμου στην Υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Φάνη Πάλλη Πετραλιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μια πολύ σημαντική συνάντηση έλαβε χώρα πριν από λίγη ώρα μεταξύ αντιπροσωπείας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών, του προέδρου της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου και του αντιπροέδρου Μανώλη Κοντοπάνου. Οι δύο άντρες εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση τους στον αγώνα του ΠΣΑΚ και ενημέρωσαν πως θα παρέμβουν υπέρ του Συνδέσμου στην Υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Φάνη Πάλλη Πετραλιά, για το θέμα της ανασφάλιστης εργασίας.

Επίσης θα υπάρξει μια πολύ σημαντική συνεργασία αναφορικά στον καταρτισμό της νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας. Από εδώ και στο εξής ΓΣΕΕ και ΠΣΑΚ θα έχουν διαρκή επικοινωνία με στόχο να επιλυθούν όσο το δυνατόν συντομότερα τα εργασιακά προβλήματα των Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών".

Δεν υπάρχουν σχόλια: