Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

Σύσκεψη ΔΣ ΕΟΚ – Σωματείων Α2

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ μεταξύ του ΔΣ της ΕΟΚ και εκπροσώπων των σωματείων της Α2 Ανδρών. Τα τρία σημεία αναφοράς της συνάντησης είναι:

* Αναφορικά με το ασφαλιστικό αποφασίστηκε ότι αν η Πολιτεία δεν καλύψει τελικά το ποσό που απαιτείται, αυτό θα καταβληθεί από την ΕΟΚ, όπως έγινε και κατά την αγωνιστική περίοδο 2007-08.
* Τα σωματεία επέμειναν στην πάγια θέση τους, να μετατραπούν άμεσα σε Αθλητικά Σωματεία (ΑΣ) και να πάψει να υπάρχει το τρισυπόστατο, εφεύρημα το οποίο γελοιοποιεί τη χώρα μας, παρουσιάζοντας σωματεία τριών διαφορετικών μορφών (ΚΑΕ, ΤΑΚ, ΑΣ).
* Να διαταχθεί οικονομικοτεχνική μελέτη από την Πολιτεία, ώστε να διαπιστωθεί πόσες Α.Ε. (Ανώνυμες Εταιρείες) μπορούν να επιβιώσουν στο μπάσκετ στην Ελλάδα.

Επίσης αποφασίστηκε να γίνει κοινή συνέντευξη Τύπου του ΔΣ της ΕΟΚ και εκπροσώπων των σωματείων της Α2 Ανδρών, την Πέμπτη στη 1μ.μ. στο ξενοδοχείο Divani Caravel.


Σύσκεψη μεταξύ της ΕΟΚ και των εκπροσώπων των σωματείων της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00, στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που τους αφορούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: