Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

Ιτούδης: Είναι αγώνες προετοιμασίας

Πηγή : http://www.superbasket.gr/

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζε
ι την Ζαλγκίρις την Τετάρτη στις 7.30 μ.μ, στον τελικό του τουρνουά της Μόσχας, όμως σε τέτοια ματς το ζητούμενο δεν είναι τόσο η νίκη, όσο η καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας. Κάτι που παραδέχθηκε και ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο Δημήτρης Ιτούδης.

«Είναι αγώνες προετοιμασίας, αυτό είναι που έχουμε συνέχεια στο μυαλό μας και αυτό που θέλουμε είναι και πάλι να δούμε κάποια πράγματα, τι κάνουμε καλά και τι όχι και επιπλέον να βάλουμε πράγματα στο παιχνίδι μας, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση», σχολίασε και εν συνεχεία αναφέρθηκε στη λιθουανική ομάδα: «Είναι μια καλή ομάδα, η οποία βρίσκεται εδώ με ελλείψεις, όπως άλλωστε και ο Παναθηναϊκός, καθώς απουσιάζουν ακόμη οι Κέτσμαν – Πέκοβιτς».

Το πρόγραμμα της Τετάρτης έχει ως εξής:

4.30μ.μ. ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μακάμπι Τελ Αβίβ
7.30μ.μ. Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις Κάουνας

* Οι αγώνες θα μεταδοθούν απ’ ευθείας από το Novasports1.

Το σεμινάριο

Κατά τα άλλα, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δίδαξε σήμερα στη Μόσχα στο σεμινάριο που διοργανώθηκε με την ευκαιρία του τουρνουά και στο οποίο στο ρόλο του «καθηγητή» βρέθηκαν οι προπονητές και των άλλων τριών ομάδων που αγωνίζονται (Ετόρε Μεσίνα/ΤΣΣΚΑ, Έφι Μπίρενμποϊμ/Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ριμάντας Γκρίγκας/Ζαλγκίρις Κάουνας). Ο Ομπράντοβιτς μίλησε για την επίθεση, σε ένα σεμινάριο που είχε πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί, με αποτέλεσμα αντί να γίνει στο μικρό γήπεδο όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, έγινε στο μεγάλο.

Το μάρκετινγκ

Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στη Μόσχα όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και σε ότι αφορά το μάρκετινγκ. Ο υπεύθυνος του τομέα μάρκετινγκ της ομάδας, Ηλίας Κατσογιάννης και η υπεύθυνη πωλήσεων, Νατάσα Καράμπελα, βρίσκονται στη ρώσικη πρωτεύουσα και στο γήπεδο όπου διεξάγεται το τουρνουά «Αλεξάντερ Γκομέλσκι Καπ» έχει στηθεί και περίπτερο με είδη της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Είναι η πρώτη φορά που στο γήπεδο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, παράλληλα με τα προϊόντα της πρωταθλήτριας Ρωσίας πωλούνται ήδη μιας άλλης ομάδας. Η κίνηση αυτή είχε ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση από τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τους αγώνες της πρώτης μέρας του τουρνουά. Παράλληλα, υπήρχε και συνάντηση με τους υπεύθυνους του τμήματος μάρκετινγκ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: