Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

Ρόδος : Τζάμπολ στο "Τάσος Κουταλιανός" - Χωρίς Παπαλουκά ο Ολυμπιακός

Πηγή : www.contra.gr

Ένα γεμάτο μπασκετικά τετραήμερο θα ζήσει από την Παρασκευή 19/09, μέχρι τη Δευτέρα 22/09 η Ρόδος. Το τουρνουά που διοργανώνει στη μνήμη του "εργάτη" του τμήματος Τάσου Κουταλιανού ο Κολοσσός συγκεντρώνει ακόμη μια χρονιά την... αφρόκρεμα σε επίπεδο ομάδων και συγκεντρώνει δικαιολογημένα το ενδιαφέρον των μπασκετόφιλων.

Η παρουσία του διεκδικητή τίτλων Ολυμπιακού, του ενισχυμένου και φιλόδοξου Πανελλήνιου και της επί μονίμου βάσεως πρωταθλήτριας Σερβίας Παρτιζάν απογειώνουν το αγωνιστικό επίπεδο και κατατάσσουν το τουρνουά στην ελίτ αντίστοιχων προσπαθειών που κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, λαμβάνουν χώρα στην επικράτεια. Η σκληρή δουλειά των ανθρώπων του Κολοσσού έχει αναμφίβολα αποδώσει καρπούς.

"O Κολοσσός για μία ακόμη χρονιά μας κάνει την τιμή και αποδεικνύει ότι δεν ξέχασε τον πατέρα μου. Τα συναισθήματα είναι πάντα έντονα σε τέτοιες στιγμές και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τη διοίκηση για την τιμή που μας κάνει", δήλωσε ο γιος του αείμνηστου Τάσου Κουταλιανού και συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Μιχάλης.

Το πρόγραμμα του τουρνουά

Παρασκευή (19/09):
20:00: Πανελλήνιος - Παρτιζαν

Σάββατο (20/09):
17:30: Kολοσσός - Πανελλήνιος
20:00: Oλυμπιακός - Παρτιζαν

Κυριακή (21/09):
17:30: Oλυμπιακός - Πανελλήνιος
20:00: Kολοσσός - Παρτιζάν

Δευτέρα (22/09):
18:00: Kολοσσός - Oλυμπιακός

Χωρίς Παπαλουκά στη Ρόδο ο Ολυμπιακός

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς δεν είναι ακόμη έτοιμος να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς και ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν προτίθεται να ρισκάρει αποκλείοντας τον από την αποστολή για το "Τάσος Κουταλιανός".

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού χρειάζεται, σύμφωνα με τις εξετάσεις, να συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα ένταξης στην υπόλοιπη ομάδα που ακολουθεί ήδη, καθώς ο οργανισμός του είναι καταπονημένος από την ακατάπαυστη δράση. Ως εκ τούτου θα λείψει και από τα τρία φιλικά που θα δώσουν οι "ερυθρόλευκοι" στη Ρόδο με Παρτιζάν, Πανελλήνιο και Κολοσσό.

Ωστόσο ο "Δράκος" προτιμά να έχει διαθέσιμο τον παίκτη όταν τον χρειάζεται πραγματικά, παρά στα παιχνίδια προετοιμασίας. Προς το παρόν ο Παπαλουκάς ακολουθεί πρόγραμμα με βάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: