Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Διαμαντίδης: «Δεν είμαστε 100% έτοιμοι αλλά η ομάδα διαθέτει πολύ πλούσιο υλικό σε όλες τις θέσεις...»

Για τον Παναθηναϊκό της φετινής περιόδου μίλησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης στο «blog» που διατηρεί με τον Θοδωρή Παπαλουκά. Ο διεθνής γκαρντ στάθηκε στο στάδιο προετοιμασίας των «πράσινων» και τόνισε ότι «δεν είμαστε 100% έτοιμοι». Παρόλα αυτά, εξέφρασε την άποψη ότι « η ομάδα διαθέτει πολύ πλούσιο υλικό σε όλες τις θέσεις».

«Οφείλω να παραδεχθώ ότι δεν είμαστε 100% έτοιμοι. Στα φιλικά που δώσαμε μέχρι τώρα παρουσιάζουμε νεκρά διαστήματα. Νομίζω, όμως, ότι με το πέρας του χρόνου, τις προπονήσεις και τους αγώνες, θα περιορίσουμε στο ελάχιστο τις χρονικές περιόδους που μας λείπει η αυτοσυγκέντρωση. Η ομάδα διαθέτει πολύ πλούσιο υλικό σε όλες τις θέσεις», δήλωσε ο 28χρονος άσος και πρόσθεσε: «Τα παιδιά που ήρθαν φέτος έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν, αλλά θα πρέπει να τους δώσουμε πίστωση χρόνου μέχρι να προσαρμοστούν στον απόλυτο βαθμό. Είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις και βαδίζουμε στο σωστό δρόμο. Απομένουν δύο φιλικά με την Εφές Πίλσεν, εντός των ημερών, για να ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Είμαι βέβαιος ότι σε αυτά θα είμαστε πολύ καλύτεροι συγκριτικά με αυτά της περασμένης εβδομάδας».

Στη συνέχεια ο Διαμαντίδης ανέφερε: «Γνωρίζω, όχι μόνο εγώ αλλά και οι συμπαίκτες μου, ότι ο κόουτς είναι προβληματισμένος από τις διακυμάνσεις στην απόδοσή μας. Ειδικότερα με τα άσχημα ξεκινήματα, που μας αναγκάζουν να κυνηγάμε τον αντίπαλο στο σκορ. Πέρυσι αυτά μας στοίχισαν την πορεία στην Ευρωλίγκα. Φέτος, θέλω να πιστεύω ότι δεν θα παρουσιάσουμε ανάλογο πρόβλημα», τόνισε και κατέληξε, λέγοντας: «Βέβαια όλα αυτά είναι θεωρητικά. Θα πρέπει να δείξουμε ποιοι είμαστε στο παρκέ. Το γήπεδο είναι ο καθρέπτης μιας ομάδας κι εκεί φαίνεται πάντοτε η αλήθεια. Είμαι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα δείξει το αληθινό της πρόσωπο πολύ σύντομα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: